Kenny ønsker Suarez lykke til

Kenny Dalglish følger nøye med på hvordan hans første spillerkjøp etter comebacket som manager gjør det i Copa America. Nå håper han Suarez kommer hjem med gull.

I natt ble det klart at Paraguay blir Uruguay sin motstander i Copa America-finalen på søndag, etter at de slo Venezuela på straffer etter målløse 90 minutter.

Luis Suarez er delt toppscorer i turneringen, og jakter både gullstøvelen og Copa America-tittel nummer 15 for landet sitt. Kenny Dalglish følger med på hvordan han gjør det i Argentina.

- Vi gleder oss veldig på Luis sine vegne. Han har gjort det meget bra der borte, har scoret flotte mål og vist hvilken trussel han er, sier Dalglish til Liverpool Echo.

- Det er en fantastisk prestasjon av han å komme seg til finalen av Copa America, og han har bidratt stort i Uruguay sin fremgang.

- Vi håper han vinner finalen, og så kommer hjem igjen til oss. Forhåpentligvis vil han være tilbake med en vinnermedalje.

Etter søndagens finale vil det være under tre uker til ligastart i England. Luis Suarez har verken hatt ferie eller pre-season med sine lagkamerater, og en forventer ikke at Liverpool vil haste han tilbake til de første kampene.

- Jeg tror at  uavhengig av hvordan det går på søndag, så vil Luis komme tilbake veldig fornøyd. Han er veldig entusiastisk, og det vil være flott å ha han tilbake på treningsfeltet, avslutter Kenny.