Kenny skuffet over svak forestilling

Kenny Dalglish kunne ikke skjule sin skuffelse etter 0-3-nederlaget for Hull City på KC Stadium. - Vi er skuffet over å tape kampen, sier skotten til klubbens egen tv-kanal.

Liverpool røk på et skuffende pre-season-nederlag for Hull City på KC Stadium i ettermiddag. Etter en blek første omgang, hevet Merseyside-gjestene seg etter sidebyttet, men Kenny Dalglish' elever gikk likevel på et stygt 0-3-tap.

- Vi er selvsagt skuffet over å tape kampen. Det spiller ingen rolle at det var en vennskapskamp. Vi er likevel skuffet, men vi kan trøste oss med at kampen ikke betydde noe, sier Dalglish til LFC TV.

Skotten tror den svake forestillingen kan skyldes den harde treningsøkten fredag ettermiddag.

- Vi la opp fredagens trening slik at den skulle ligne en kamp. Alle spillerne løp omkring 10 000 meter. Det tilsvarer hvor mye man løper i en kamp, så vi har i praksis spilt halvannen kamp på to dager, forklarer Liverpool-bossen.

Dalglish poengterer også at Liverpool-troppen reiste til Hull i formiddag. 60-åringen ville likevel ikke bortforklare nederlaget på Humberside.

- Vi kom til Hull i formiddag. Det er ikke ideelt, men jeg hadde likevel forventet en bedre prestasjon. Men som nevnt: Dette er pre-season. Det handler om å få spillere i form, samt utrydde feil. I dag kom det til syne at det er flere feil vi må utrydde - flere ting vi må rette på, tilstår Dalglish.

Førsteomgangen på Humberside var meget tynn suppe, og kun et fåtall av gjestene kom fra omgangen med æren i behold. Etter sidebyttet fikk både Jordan Henderson og Stewart Downing sine debuter for Liverpool, og det var klar bedring å spore de siste 45 minuttene.

- Vi skapte mer i andre omgang. Jeg tror ikke vi hadde mer enn ett skudd på mål i hele første omgang. Det var ikke særlig artig å se på. Den andre omgangen var helt klart bedre sett med våre øyne, sier Liverpool-sjefen.

- Vi tapte omgangen 1-0, men tre av spillerne debuterte for Liverpool. De vil komme styrket fra dette, fortsetter Dalglish, og sikter trolig til trekløveret bestående av Stewart Downing, Jordan Henderson og Alexander Doni.

Onsdag reiser Liverpool til Istanbul for å møte Galatasaray. Deretter venter Vålerenga på Ullevaal. Kenny Dalglish ser frem til kampene, og understreker at han vil benytte oppgjørene til å gi enkeltspillere sårt tiltrengt kamptrening.

- Spillerne er på ulike stadier når det kommer til den fysiske formen. En spiller som Jordan Henderson har bare trent i én uke. Det er for mye å kreve at han skal kunne starte en kamp allerede nå, slår Liverpool-sjefen fast.

- Vi ser frem mot et par kamper i løpet av de neste dagene. Nå akter vi å gi så mange spillere som mulig sjansen til å spille seg i form.

Dalglish påpeker at det er stor konkurranse om plassene, og at alle som akter å spille førstelagsfotball må kjempe for en plass på laget.

- Her må alle kjempe for plassen sin. De må fortjene å spille. Vi gir alt vi kan for å sørge for at spillerne kommer tilbake i form, men spillerne må gjøre seg fortjent til plassen på laget. Det som er helt sikkert, er at prestasjonene må bli bedre enn de var i dag, slår han fast.

Førstkommende torsdag venter Galatasaray. Liverpool-manageren planlegger å gi verdifulle spilleminutter til spillere som ennå ikke har vært mye involvert i pre-season.

- Vi reiser til Tyrkia på onsdag. Før vi drar må vi undersøke hvilke spillere vi har til rådighet - om noen spillere har pådratt seg nye skader - så får vi ta det derfra. Som sagt: Jeg vil gjerne gi noen spillere flere minutter på banen.

Skotten bekrefter for øvrig at Stewart Downing, Jordan Henderson, Charlie Adam og Alexander Doni har funnet seg godt til rette på Melwood.

- De har det fint. Det er veldig komfortabelt her. Det er lett å finne seg til rette her - alle ønsker deg velkommen - men ingen av dem vil være spesielt fornøyde i lagbussen etter tapet i dag, avslutter Kenny overfor LFC TV.