Kenny stolt over spillerne

Kenny Dalglish var naturlig nok stolt over hvordan spillerne spilte i kvartfinaleseieren mot Chelsea i kveld, kun to døgn etter kampen mot ligaleder Manchester City.

I oppbygningen til kampen var det mye snakk om den korte hvileperioden Liverpool-spillerne hadde hatt etter den tøffe kampen mot Manchester City på søndag, men det var aldri synlig på spillerne på banen.

- Jeg vet ikke om vi spilte dem av banen, men vi er veldig fornøyd med hvordan vi spilte. Vi gjorde forandringer, og mesteparten av guttene som spilte har spilt i de tidligere rundene av turneringen, så vi mente de fortjente å spille igjen. Det var glimrende hvordan de opptrådte, sa Dalglish på pressekonferansen etter kampen.

- José Enrique spilte for 48 timer siden, Jordan Henderson spilte, og Lucas spilte, og måten de håndterte jobben på i denne andre kampen så kort tid etter var fantastisk.

- Vi hadde en god dag, og jeg synes vi fortjente å gå videre.

Craig Bellamy var banens beste spiller, og gjorde forarbeidet til begge scoringene. Han har hatt noen tøffe dager, etter at han mistet sin gode venn og manager for landslaget på søndag.

- Vi vet at han er en fantastisk fotballspiller. Han hadde en veldig tøff dag på søndag. Speedy, som han så på som sin mentor, gikk bort.

- For alle spillere som hadde han som sin venn og som spilte i helgen eller i kveld, sier det mye om dem, for han var veldig godt likt og høyt respektert.

Seieren betyr at Liverpool har nådd sin første ligacupsemifinale siden 2005, men skotten trekker frem lagets forbedringer over de siste ukene som det viktigste.

- Måten vi går videre på er viktigere enn å nå semifinalen i cupen, men det betyr ikke at vi ikke vil elske å vinne den. Vi får bare se frem mot neste runde.

Dalglish så ikke hva som skjedde da Liverpool fikk straffe.

- Jeg fikk ikke sett hva som skjedde med straffen, noe som er unormalt når det går i din favør. Normalt er det når det er i mot deg at du ikke ser det!

- Kanskje vi hadde fått en annen straffe da Andy ble dyttet om han ikke hadde gitt oss den, men vi er klar for semifinale i cupen og tar det vi får. Dommeren er akkurat som oss alle - han tar noen riktige og noen gale avgjørelser.

Pressen ønsket å vite hva manageren synes om Sebastian Coates, som spilte en meget imponerende kamp i midtforsvaret sammen med Jamie Carragher.

- Vi har vært fornøyd med innstillingen til samtlige spillere. Alle var glimrende. Seb leverte varene. Selv med straffebommen var Andy glimrende for oss. Han jobbet for laget, og var fantastisk.

Journalistene ønsket også å vite hvorfor Liverpool vinner bortekampene, men spiller uavgjort på hjemmebane.

- Jeg synes ikke vi har spilt dårlig på Anfield heller. Det er kun mot Swansea at vi ikke har klart å prestere på det nivået vi har spilt på i de andre kampene. Alle de andre kamepne på Anfield kunne vi ha vunnet, men vi har ikke klart det på grunn av strålende målvaktsprestasjoner mot oss. Uansett hvilken kamp det er, så gjør vi vårt beste for å vinne den.

De 5,500 tilreisende Liverpool-supporterne laget bra trøkk på Stamford Bridge i kveld.

- Supporterne har alltid vært, og kommer alltid til å være en viktig del av oss. Alt du ser på banen reflekterer i hva de føler. For oss vil dette aldri bli tatt forgitt. De skal alltid være del av det vi gjør eller ønsker å gjøre. Så lenge alle står samlet, så har hele klubben en god sjanse. Når du får splittelser i fotballklubber, da får du problemer. Det har ikke vi, avsluttet Kenny.