Kenny strålende fornøyd

Kenny Dalglish var strålende fornøyd med laget sitt etter snuoperasjonen og seieren over Stoke City i kveld.

Liverpool skapte noen gode muligheter, men klarte ikke å score i førsteomgangen. Det gjorde imidlertid Stoke, som gikk til pause med 1-0. Etter hvilen var Liverpool det beste laget, og Luis Suarez utlignet med en helt fantastisk scoring, før han avgjorde kampen fem minutter før slutt. Kenny slet med å beskrive angriperen sin etter kampen.

- Det er dere (som journalister) som skal ha kompentansen i engelsk. Dere har bedre ord å bruke enn meg. Jeg gikk tom for ord til å beskrive han etter å ha hatt han en uke i klubben, sa Kenny på pressekonferansen etter kampen.

- Det første var et fantastisk mål, men en vil ikke forvente at målene hans er tap-ins. Han kunne ha scoret et tidligere, og kanskje det ville gjort det mer komfortabelt for oss, men det var verdt å vente på.

- Han fikk et spark mot slutten av førsteomgangen da han vendte bort Jonathan Woodgate. Det var kontakt, men han klarte å holde balansen og ta sjansen. Det var da han fikk smerter i foten. Det bare gjenspeiler hva vi har sagt om han - han hadde en mulighet til å stå oppreist, og gjorde det.

- Det var gledelig med begge målene hans, men det viktigste var hvordan laget utførte jobben.

- Det var et fantastisk innlegg på første-touch av Jordan Henderson. Både kvaliteten på pasningen og på headingen var av topp klasse.

- Seieren er viktig for alle, men jeg synes det viktigste var at vi klarte å score på spillet vi skaper. I de siste to eller tre kampene har vi skapt mange sjanser uten å få ballen i mål. Det gir oss litt selvtillit.

- Vi vil alltid være skuffet over baklengs, men en forventer ikke å reise hit uten å merke det. Normalt vil de få et mål på et eller annet vis, og det er derfor det har hatt suksess. Vi ble nødt å matche Tony Pullis sitt lag, og sørge for at vi spilte vårt pasningsspill når vi hadde sjansen. Vi gjorde det i førsteomgangen uten å score.

- Måten vi kom tilbake på var viktigere enn feilen vi gjorde. Det handler om hvordan vi reagerte på det.

Nå ser manageren frem til kvartfinalen, som trekkes på lørdag.

- Vi er i hatten for neste runde. Nå kan vi begynne å konsentrere oss om enda enn tøff kamp, mot West Brom. Det er åpenbart bedre å være med i en turnering enn å være ute. Vi vil alltid prøve å være respektfulle for cupen, og jeg synes Stoke også var det. Det var to sterke lag på banen i dag, avsluttet Kenny.