Kenny vil forlenge med Gerrard og Carra

Telegraph hevder at Liverpool med Kenny Dalglish i spissen ønsker å forlenge kontraktene klubben har med Steven Gerrard og Jamie Carragher. Duoens nåværende avtaler løper ut sommeren 2013.

- Jeg er sikker på at vi vil ønske å beholde alle som denne fotballklubben har nytte av, uttaler manager Dalglish til avisen.

Gerrard vil være 33 år gammel og Carragher 35 år gammel når de nåværende kontraktene går ut, men det bekymrer ikke manageren.

- Gerrard er trolig i bedre form nå enn han var tidligere. Vi vil fortsatt se ham gå på løp fremover. Han vil ikke forandre seg, forsikrer Dalglish.

- Steven har vært fantastisk for denne fotballklubben, og alle ønsker at han skal fortsette så lenge som han kan, for han har alltid vært en fantastisk spiller for denne klubben.

- Jeg håper det fortsetter slik lenge. Vi vil akseptere hans ønsker. Både han og Carra er fantastiske forbilder. To karer som alle andre ser opp til.

Dalglish understreker at kontraktsforhandlinger ikke er hans domene, og påpeker at det er fotballdirektør Damien Comolli som tar seg av slikt.

- Damien har aldri fortalt meg hva klubben tilbyr spillere som er i 30-årene, eller hvor lang kontrakt slike spillere vil få. Personlig bedømmer jeg en spiller ut fra det han gjør på banen. Selv fikk jeg en lang kontrakt når jeg var 33 år gammel, noe som var utrolig. Men for meg handler ikke dette om alder.

- Dersom du er 20 år gammel og ikke bidrar med noe, vil du ikke få kontrakt. Dersom du er 30 år gammel og i stand til å bidra, vil du ha større sjanse til å få en kontrakt. Vi er ikke fastlåste. Alle spillere er ulike. Enkelte spillere kan vare lenger enn andre. Bare se på Craig Bellamy som er 32 år gammel.