Kenny vil ikke fordele skyld

Kenny Dalglish hadde håpet at friske bein skulle løfte Liverpool i gårsdagens kamp mot Braga. Men spillerne som kom inn klarte ikke å heve laget. King Kenny ønsker imidlertid ikke å legge skylden kun på disse.

Den skadede duoen Steven Gerrard og Fabio Aurelio måtte erstattes foran kampen mot Braga. Det måtte også Luis Suarez, som ikke er spilleberettiget i Europa League. I tillegg valgte Dalglish å sette Maxi Rodriguez på benken.

Erstattere for denne kvartetten i Portugal i går var Christian Poulsen, Jay Spearing, Sotirios Kyrgiakos og Joe Cole. Ingen av disse kan vel sies å ha lykkes nevneverdig med å ta vare på sjansen de fikk.

- Noen ganger når du setter innpå friske bein, vil disse spillerne bidra med entusiasme og forsøke å ta vare på sjansen de får. Jeg tror kanskje ikke forskjellen var de som ikke spilte søndag, og spilte i går, men heller at mange av de som spilte i går hadde United-kampen i beina, unnskylder Dalglish kvartetten.

- Vår holdning og vårt pasningsspill var ikke så bra som det burde ha vært. Jeg vet ikke om det er så mye vi kunne ha gjort med det, uansett om spillerne hadde spilt på søndag eller ei, fortsetter 60-åringen til Press Association.