Knalldebut av Pacheco

Daniel Pacheco fikk en pangdebut på utlån hos Norwich i dag. Han spilte fra start i 6-0 seieren over Scunthorpe, og ble rost opp i skyene av Norwich-manager Paul Lambert etter kampen.

Lambert mener at debuten til Pacheco var den beste han har sett noen gang, i en kamp der den vesle spanjolen satte grå hår i hodet på Scunthorpe-forsvarerne. Grant Holt og Simeon Jackson gjorde hvert sitt hat-trick for Norwich, men likevel var det Pacheco som Lambert valgte å skryte av etter kampen.

- Pachecos debut var den beste jeg har sett. Jeg syntes han var strålende, og han løftet publikum. Han var hypet opp i lokalpressen før kampen. Folk trodde han skulle komme her og fremstå som Lionel Messi. Han er en bare 20 år gammel gutt som lærer spillet, men jeg synes hans prestasjon var fantastisk, uttaler Lambert til EDP24.

Pacheco ble byttet ut etter 70 minutter, på stillingen 3-0. Hans erstatter var tremålsscorer Jackson!

En like god dag på jobben hadde ikke duoen Brad Jones og Daniel Ayala, som begge spilte hele kampen da Derby tapte 4-1 på bortebane mot Cardiff. Ayala pådro seg også et gult kort midtveis i første omgang.

David Amoo fikk spille de siste ni minuttene da Hull tapte 1-0 på hjemmebane for Millwall. Innbytteren misbrukte en god mulighet til å utligne i sluttminuttene.

Paul Konchesky ble skadet på tampen av Nottingham Forest 3-2 tap for Swansea den 19.mars, og spilte ikke i dagens 1-4 tap for Leeds på Elland Road. Det er en hamstringskade som plager venstrebacken.

Nathan Eccleston erstattet Bradley Wright-Phillips etter 86 minutter i Charltons hjemmekamp mot Leyton Orient, og bare minuttet senere fastsatte vertene sluttresultatet til 3-1.

Stephen Darby spilte som vanlig fra start for Notts Conty, men ble byttet ut umiddelbart etter at Oldham tok ledelsen i det 87.minutt på Meadow Lane. Countys offensive satsing i sluttminuttene lykkes imidlertid ikke, og Oldham økte til 2-0 på overtid.