Komfortabel på venstrebacken

Glen Johnson sier han ikke føler seg på feil plass som venstreback. Han trives isteden mer på trening og i kamper med Liverpool enn tidligere.

Med en Paul Konchesky som ikke var god nok og en Fabio Aurelio som til stadighet har vært skadet, løste Kenny Dalglish Liverpools backproblem ved å gi Martin Kelly tillit som høyreback og flytte landslagsspilleren Glen Johnson over på motsatt side av forsvaret. Johnson gjentok på pressekonferansen før møtet med Sparta Praha at det ikke er noe problem for ham å spille i en noe uvant posisjon. Han ønsker også velkommen de ungguttene som er blitt med til Tsjekkia, inkludert backene John Flanagan og Jack Robinson.

- Det viser alle i hvilken retning klubben går og det er alltid bra å ha unge gutter som kjemper om plasser på laget, sier Johnson om juniorspillerne. – Det vil være bra for dem å bli involvert og være sammen med laget.

- Det er blitt arbeidet veldig hardt på trening for å finne tilbake til det grunnleggende, fortsetter 26-åringen om det faktum at Kenny Dalglish har kommet inn som manager assistert av Steve Clarke. – Vi har trives mye mer på trening. Gutta har igjen et smil om munnen og de trives med sin fotball. Vi har i tillegg hatt noen gode resultater i det siste og forhåpentligvis er vi på vei oppover igjen.

- Vi har ikke gjort særlig mye, fortsetter Glen på spørsmål om man har arbeidet ekstra for å tilpasse han rollen som venstreback. – Når vi har formasjonstrening er jeg der, og jo flere kamper du spiller der jo mer komfortabel blir du. Jeg føler ikke at jeg spiller på feil plass for å være ærlig. Noen ganger i karrieren må du gjøre ting som passer bedre for laget enn deg selv.