Konchesky ikke til Fulham

Det ser ikke ut til at det blir noe av at Paul Konchesky lånes tilbake til Fulham. Dermed ventes heller ikke Stephen Warnock til Anfield. Daniel Ayala snart på utlån til Derby.

Flere engelske aviser melder i dag at en mulig overgang for Konchesky tilbake til Fulham nå har gått i vasken, etter at manager Mark Hughes ikke har greid å få til en avtale om at Carlos Salcido forlater klubben. Siden venstrebacken allerede har spilt for både Fulham og Liverpool denne sesongen, finnes det ingen andre alternativer enn at han kunne gått tilbake til Craven Cottage.

Det vil igjen bety at det er svært lite sannsynlig at det blir aktuelt med en låneavtale for Stephen Warnock fra Aston Villa, slik det har blitt nevnt tidligere.

Ellers i kjølvannet av store transferrykter på Merseyside forventer Derby å kunne ha klar en låneavtale med Daniel Ayala innen mandag. Midtstopperen har tidligere denne sesongen vært på utlån til Hull, hvor han ble skadet og etter hvert sendt tilbake til Liverpool. Han skal nå være nær ved å bli friskmeldt igjen.