Konchesky og Skrtel med småskader

Paul Konchesky og Martin Skrtel sliter med småskader, men kan rekke søndagens FA-cupkamp mot Manchester United. Raul Meireles er skadefri igjen.

Roy Hodgson opplyser at Paul Konchesky og Martin Skrtel pådro seg småskader i kampen mot Blackburn. Konchesky skal ha fått en lårhøne, mens Skrtel skal ha pådratt seg en lett strekk i mageregionen. Prognosene går imidlertid ut på at begge bør være i stand til å trene i morgen. I så fall vil Liverpool kun ha Jamie Carragher på skadelisten.

- Det er ganske fantastisk at vi har så få spillere skadet på dette stadiet av sesongen. Jeg håper at Skrtel og Konchesky blir klare til søndagens kamp, uttaler Hodgson til Liverpoolfc.tv.

Manageren forteller ellers at Raul Meireles er helt skadefri igjen. Portugiseren har kommet bemerkelsesverdig raskt til hektene etter sin ankelskade.

- For første gang på lenge kan vi vurdere å ha Lucas, Steven Gerrard og Meireles på banen sammen. Først var Steven ute i seks uker, så ble Raul Meireles skadet. Det er fint å ha alle tre tilgjengelige for spill, sier Hodgson.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.