Koreanere på prøvespill

Liverpool FC melder på sine offisielle nettsider at klubben har hentet to unge koreanere på prøvespill. Ung ire klar for LFC. U18 reiser til Karibia i neste uke.

Kim Yoon-Soo (16) og Park Hyeon-Jim (18) ankom Liverpool på lørdag for en ukes prøvespill ved klubbens akademi i Kirkby.

Duoen fikk møte stjernene Dirk Kuyt og Andy Carroll som første post på programmet, og i formiddag gjorde duoen unna sin første treningsøkt med klubbens reservelag. En økt på hele to timer.

- Jeg har vokst opp som Liverpool-fan, så dette er veldig spesielt for meg, sier den sentrale midtbanespilleren Kim til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er glad for å ha fullført min første treningsøkt, og gleder meg til resten av uken, legger han til.

- Jeg har alltid ønsket å spille i Europa, så dette er en flott sjanse til å vise seg frem, sier den offensive midtbanespilleren Park.

- Jeg sier alltid til gutter som kommer på prøvespill at de skal ha det moro. Det er en flott mulighet, men det er viktig at de senker skuldrene og slipper seg løs. De trente med reservelaget i dag, og vil trene med U18 resten av uken. Vi får sett nøye på dem, og hva de kan gjøre, sier akademisjef Frank McParland.

- Dette er en stor opplevelse for dem. De kommer hit fra en helt annen kultur. De har gode tekniske ferdigheter og er hurtige. Det er viktig. Men du kan aldri bedømme en spiller på grunnlag av en treningsøkt. Nå er det opp til dem å vise hva de kan i løpet av de kommende dagene, sier trener Pep Segura.

Ubekreftede meldinger tyder ellers på at den irske U15 landslagsspilleren Alex O'Hanlon har skrevet under for Liverpool. Han kommer fra St Kevin's Boys i Dublin.

Vi kan også nevne at Liverpool U18 setter kursen mot den karibiske øyen St Vincent den 17.mai. Der skal laget spille treningskamp mot U20-landslaget til St Vincent på Arnos Vale Stadium.