Kragebeinsskade for Meireles

Raul Meireles måtte gi seg etter 21 minutter i dagens kamp da han landet forkjært etter en takling. Det skal være en kragebeinsskade på portugiseren. Oppdatert: Dalglish bekrefter kragebeinsskaden. El Zhar-overgang bekreftet.

Portugiseren ble taklet reint, men landet vondt og det så ut som at han hadde fått skulderen ut av ledd da han forlot banen etter 21 minutter og ble erstattet av Andy Carroll.

Meireles gikk rett i garderoben, og det blir nå hevdet at det dreier seg om en kragebeinsskade som vil holde han ute av spill et par uker.

Oppdatert: Kenny Dalglish bekrefter at det dreier seg om en kragebeinsskade.

- Jeg vet ikke hva det medisinske uttrykket for det er, men han skadet kragebeinet da han falt på det. Det betyr ingenting om han spilte bra eller dårlig - det er skuffende å få slike skader. Vi er skuffet, men jeg er sikker på at Raul er den som er mest skuffet.

- Vi vet ikke hvor lenge han vil være ute. Jeg tenker vi må klare oss uten han i et par uker, avsluttet Dalglish etter kampen.

El Zhar-overgang bekreftet
På lørdag sa Nabil El Zhar selv at han var klar for Levante, og i dag bekrefter Liverpool FC at marokkaneren har gått til den spanske klubben. El Zhar spilte 32 kamper og scoret et mål etter at han kom til Liverpool i 2006. Han forlater Liverpool på fri overgang.