Kun svært innledende samtaler om Adam

Blackpool-formann Karl Oyston bekrefter at de har hatt svært innledende samtaler med Liverpool og andre Premier League-klubber om Charlie Adam, men det er ingen substans.

Blackpool-formann Karl Oyston insisterer på at ingen konkrete bud er mottatt på Charlie Adam, og det er nytt for ham dersom midtbanespilleren er på vei ut. Media har rapportert at Adam skal i samtaler med Liverpool og Aston villa senere i uken.
- Vi har hatt noen samtaler denne sommeren, men ingenting konkluderende. Så egentlig er det ingenting å rapportere, sier Karl Oyston til Blackpool Gazette.

- Om rapportene er på viddene? Jeg er sikker på at fotballklubber har samtaler med mange spillere i sommer som de sannsynligvis ikke burde ha.

- Jeg er sikker på at det foregår. Hvis januar har noe med det å gjøre, så er det sikkert tilfelle. Det er alltid vanskelig når spekulasjonene begynner.

Oyston ble bedt om å presisere om Liverpool har vært i kontakt med Blackpool om Charlie Adam.
- Vi har hatt noen svært innledende samtaler og henvendelser, men det er ingen substans. Det er egentlig ingenting å rapportere på dette tidspunktet om interesse fra noen.

Oyston avslo et bud på £6,4M fra Liverpool i januar og et mindre bud fra Tottenham.

Ifølge Liverpool Echo har represenanter for Charlie Adam uttalt at ingen overgang har blitt diskutert.