Kuyt enig om ny kontrakt

Dirk Kuyt er nå enig med Liverpool om en kontraktsforlengelse. Spillerens nye avtale vil binde ham til Anfield-klubben frem til sommeren 2013.

Ifølge agentselskapet Sportspromotion har Dirk Kuyt kommet til enighet med Liverpool om ny kontrakt. 30-åringens gamle avtale ville ha utløpt neste sommer, men spilleren forlenger nå frem til sommeren 2013.

- Jeg er meget glad, sier Dirk Kuyt til Sportspromotion.

- Vi har jobbet med noe, men det var hele tiden med intensjon om å oppnå enighet. Klubben hadde den tilnærmelsen også, så jeg må si at alle samtaler ble holdt i en vennlig tone.

- Det passer perfekt med følelsen her i klubben. Jeg følte meg velkommen fra  første dag jeg kom. Den følelsen har aldri blitt borte.

Kenny Dalglish roser nederlenderen med ni scoringer på 27 ligakamper denne sesongen.
- Dirk er den ideelle Liverpool-spiller. Han gir aldri opp, kjemper alltid hardt og er ganske enkelt en god fotballspiller. Han scorer mål, og ofte i store turneringer eller avgjørende øyeblikk, som mot Manchester United nylig.

- Dirk er fornøyd med kontraktsforlengelsen. Jeg er sikker på at vi vil glede oss over å ham her lenger.

Dirk Kuyt har ikke gitt opp håpet om e-cupspill neste sesong.
- Hver kamp er en slags finale for oss. Vi har blitt sterkere etter å ha fått Luis Suarez og Andy Carroll. Gruppen er mer sammensveiset. Jeg tror vi fortsatt at vi kan klare det.

Liverpool FC har foreløpig ikke bekreftet ny kontrakt med Dirk Kuyt.