Kuyt går for syv strake seirer

Dirk Kuyt utfordrer seg selv og lagkameratene til å vinne resten av ligakampene denne sesongen. Burde hatt god nok stall til å håndtere skadene i West Bromwich-kampen. På mandag venter Manchester City hjemme.

- For oss er det en kamp vi må vinne, uttaler Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Vi må komme oss videre etter West Bromwich-kampen. Det er en ny stor kamp på mandag. Vi må sørge for at de tre poengene blir igjen på Anfield.

- Alle kampene fra nå og frem til sesongslutt er kamper vi må vinne, og det er det vi må forsøke på. Vi må sørge for å holde det gående. Forhåpentligvis kan vi starte en rekke på mandag.

- Jeg synes at vi har hatt en ganske god rekke med kamper etter Kenny Dalglish’ ankomst, men vi har også noen veldig skuffende resultater mot West Bromwich og West Ham.

Liverpool har som best klart å vinne fire Premier League-kamper på rad denne sesongen.

Martin Skrtels andre mål for sesongen var ikke nok til seier mot West Bromwich ettersom Chris Brunt scoret på to straffespark. Liverpools forsvar ble svekket av skader på Daniel Agger og Glen Johnson. Kuyt ønsker ikke å bruke skadene som unnskyldning for tapet.
- Jeg ønsker ikke å skylde på skadene for at vi tapte. Vi har en flott spillerstall. Vi har mer enn 11 gode spillere, så vi burde ha håndtert det bedre. Uheldigvis så skjedde ikke det.

- Jeg synes vi startet kampen bra. Etter byttene på grunn av skadene slet vi litt. Jeg synes vi startet bra i andre omgang, og vi burde ha kontrollert kampen innen den tid, men det skjedde ikke.

- Det er alltid vanskeligere å spille slik vi vanligvis gjør etter landskamper, spesielt etter et godt resultat mot Sunderland. Vi ønsket å fortsette slik og ta nye tre poeng, så vi var meget skuffet over resultatet.