Kuyt glad for å spille med Suarez

Dirk Kuyt er toppscorer i Liverpool og har nettet åtte mål på de syv siste ligakampene, mens rekkekamerat Luis Suarez også scoret og gjorde en god kamp mot Newcastle.

- Det er godt å ha ham her, sier Kuyt om Suarez til Liverpool Echo. Med Andy Carroll satt på sidelinjen har nederlenderen vært partner til nyervervelsen Luis Suarez, og med suksess.

- Jeg har tidligere sagt at Luis og Andy Carroll er spillere av topp kvalitet, og ypperlige kjøp for klubben, fortsetter Dirk.

- Uheldigvis hadde Andy en skade da han kom hit, og har igjen vært ute et par uker, men vi vil se mye mer til ham. Luis har imidlertid gjort det veldig bra, og jeg er glad for å kunne spille ved siden av ham.

- Han er en flott spiller å ha i laget. Han er alltid i bevegelse, prøver å skape noe, og i det øyeblikket han gir deg ballen vil han umiddelbart være på farten for å kunne få den igjen. Det gjør det så mye lettere.

- Først og fremst er jeg fornøyd med resultatet, kommenterer Dirk Kuyt etter 3-0 og en ny scoring fra ham selv på straffespark. – Den siste gangen jeg hadde en slik periode med å score mål må ha vært i Nederland, hvor jeg scoret en del.  For øyeblikket går det veldig bra, jeg har gjort mål i de fire siste kampene, noe som er hyggelig.

- Det viktigste er likevel hvordan det går med laget. Vi spiller veldig bra, vi arbeider virkelig hardt sammen på trening, og alle kan se at vi er i fremgang. Vi ser mot fremtiden, men også de førstkommende kampene, siden vi er oppe på 5.plass og det er mer opp til oss selv nå.

- Min selvtillit er høy, men det har også å gjøre med trenerstaben og mine medspillere. Jeg føler meg mye bedre enn under innledningen av sesongen, og jeg synes det er artig å spille fotball igjen.

- Alle kunne se at vi slet tidligere i sesongen, men ting er forandret. Alle kan registrere at dersom du henter to kvalitetsspillere til et lag, da kan det forandre ting.

- Spesielt for de unge spillerne, som Flanno og Jay, er det lettere å komme inn i et lag som gjøre det bra. Alt ser bedre ut nå, og det at spillere som Luis og Andy har kommet gjør det lettere for de unge spillerne å etablere seg. En må samtidig si at de har gjort det utrolig bra. Vi så det igjen med Flanno og Jay i dag, de var veldig gode.