Kuyt håper fortsatt på fjerdeplass

Dirk Kuyt har ikke gitt opp håpet om at Liverpool skal klare å kvalifisere seg til neste års Champions League.

- Alt er mulig i ligaen denne sesongen, for man ser mange lag avgi poeng hele tiden. Vi må konsentrere oss om oss selv. Vi er ubeseiret på en stund nå, og går for tre nye poeng i morgen, og så får vi se hvordan vi ligger an fem eller seks kamper fra nå av, uttaler nederlenderen til Telegraph.

- Dersom vi klarer å krype litt innpå lagene foran, er det ingen som vet hva som vil skje. Det er alltid hyggelig å se at rivalene avgir poeng, men til syvende og sist er det viktigst at du selv klarer å ta poengene i kampene du selv spiller, legger han til.

- Derfor var hele laget skuffet over uavgjort mot Wigan. Men nå har vi en ny kamp mot West Ham, og forhåpentligvis vil det bli en ny borteseier.

Kuyt sendte Liverpool videre til 1/8-finalen i Europa League, da han gjorde kampens eneste mål på en heading i sluttminuttene mot Sparta Praha torsdag kveld.

- Det var en lettelse. Jeg synes vi skapte nok sjanser til å score mål – vi ventet bare vel lenge med å gjøre det. I første omgang skapte vi tre gode muligheter, og det var likedan etter pause. Selv er jeg glad for et nytt europacupmål.

- Vi gjorde det bra mot Sparta, som holdt nullen igjen. Nå får vi en rekke spillere tilbake fra skader, så det ser lysere og lysere ut, mener nederlenderen.

- Vi er imidlertid ikke fornøyd med seiersmarginene i det siste. Vi ønsker flere og større seiere. Vi er sultne på å fortsette fremgangen, og vi jobber hardt på trening. Vi ønsker å klatre på tabellen, og vi ønsker å utrette noe i Europa.

- Vi har mye mer selvtillit nå enn tidligere. Vi har holdt nullen i flere kamper, og defensivt er vi mye sterkere. Det gir deg også selvtillit på topp. Vi vil få noen spillere tilbake i morgen. Luis Suarez kan spille, så vi vil være sterke.