Kuyt håper på snarlig manageravklaring

Kuyt ser gjerne at Dalglish snart blir utnevnt til fast manager for Liverpool. Viktig seier for å kunne ta 5.plassen. Synes Carroll og Suarez spilte bra.

John W Henry ønsker foreløpig ikke å kommentere noe om en eventuell permanent kontrakt for Kenny Dalglish. Dirk Kuyt håper imidlertid at Liverpool-legenden blir værende i jobben.
- Jeg tror at så fort ting er klart, så er det bedre for alle, uttalte Dirk Kuyt til Liverpool Echo etter kampslutt i går.

- Manageren har gjort en flott jobb så langt. Vi har spilt meget bra. Det var skuffende å bli slått ut av Europa League, men vi responderte bra i dag, både spillere og støtteapparat var fremragende.

Liverpool tok ledelsen på et kontroversielt straffespark mot Sunderland. På tv-bildene virket det som Jay Spearing ble felt utenfor straffefeltet, men falt innenfor. Dirk Kuyt var sikker eksekutør fra ellevemetersmerket, og står nå bokført med ti fulltreffere for Liverpool denne sesongen.
- Slikt skjer i fotball. Jeg visste ikke om det var innenfor eller utenfor. Jeg ville bare være sikker på å score.

- Det var veldig viktig kamp for oss for å ha en mulighet til å ende på 5.plass. Nå må vi være klare for West Bromwich og ta nye tre poeng.  Vi må ta kamp for kamp.

Luis Suarez og Andy Carroll spilte sammen fra start for første gang.
- De spilte bra. Luis scoret et flott mål. Andy var uheldig som ikke nettet. Andy er en veldig talentfull spiller. Det er bare et spørsmål om tid før han hamrer inn mål. Han er også viktig for oss uten målene. Vi visste hva Andy kunne gjøre etter å ha spilt mot ham tidligere i sesongen. Han er veldig sterk i luften og holder på ballen. Sammen med Suarez var han en stor trussel i dag.

- Suarez jager hele tiden scoringer fra enhver posisjon i straffefeltet. Jeg har sett ham score mange mål som den i dag. Det er herlig å ha en spiller som er så kreativ som det og kan score fra enhver posisjon.

Suarez pådro seg en lyskeskade og vil bli undersøkt på Melwood i dag.
- Klubbens medisinske støtteapparat vil beslutte om han er frisk nok til å slutte seg til Uurguays landslag, uttaler en klubbkilde til Liverpool Echo.