Kuyt tror på to strake på Stamford Bridge

Liverpool vant ligakampen på Stamford Bridge sist sesong. Dirk Kuyt tror de røde kan gjenta den bragden.

- Alle vet hvor tøft det kan være på Stamford Bridge, men vi ser frem til store kamper. Vi gjorde det veldig bra mot Arsenal borte, og forhåpentligvis kan vi få et lignende resultat mot Chelsea, uttaler Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Nøkkelen ligger i å stå sammen som lag, spille bra og ha tro på egne kvaliteter. Vi har et godt lag, og dermed muligheten til å slå dem. Vi har mange kvaliteter i laget, og kan bare bli bedre. Jeg har alltid tro på at dette laget kan vinne alle kamper, fortsetter han.

Liverpool vant 1-0 på Stamford Bridge i februar.
Kuyt mener at de røde har et sterkere lag nå enn da.

- Jeg mener vi har et sterkere lag nå. Troppen er definitivt sterkere i alle fall. Chelsea har hentet inn et par kvalitetsspillere. Det vil bli interessant å møte Raul Meireles igjen, og alle vet hvor god Mata kan være.

- Det blir en interessant kamp. Alle ser frem til de store kampene, og vi gleder oss til å møte dem. Forhåpentligvis tar vi de tre poengene.

Kampen betyr også gjensyn med Fernando Torres for Liverpools spillere.

- Vi har spilt mot Fernando før, og det er alltid merkelig. Den første gangen er alltid vanskeligst. Men så snart du kommer ut på banen fokuserer du bare på å vinne.

Lagkamerat Pepe Reina mener at konsentrasjonsnivået til de to lagene kan bli viktig for utfallet av søndagens kamp.

- Det er alltid vanskelig å spille på Stamford Bridge. Vi må være på tå hev for å få et godt resultat. Vi må holde på vår filosofi og være smarte. Vi må være fokuserte fra aller første spilleminutt, og sørge for at vi ikke gjør feil som kan koste oss dyrt, sier målvakten.