Lagkamerater hyller Suarez

Lucas Leiva og Dirk Kuyt har latt seg imponere over Luis Suarez sine prestasjoner i Liverpool-trøya så langt. Uruguayaneren ser ut til å trives som fisken i vannet på Anfield.

Suarez har kun spilt fire kamper siden overgangen fra Ajax i januar, men har allerede rukket å imponere både lagkamerater og fans. Han scoret i debuten mot Stoke, og var arkitekten bak Liverpools scoringer mot West Ham og Manchester United.

- Jeg tror ikke Liverpool ville ha betalt 25 millioner euro for en dårlig fotballspiller, sier en spøkefull Lucas Leiva til Press Association.

- Han har allerede funnet seg til rette, og det ser ut til at han vil bli her i lang tid fremover. Han er virkelig lykkelig, og vi har hjulpet ham med omstillingen. Spesielt gjelder dette utenfor treningsfeltet, forteller brasilianeren.

- Vi må gi ham muligheten til å skinne, og han har allerede vist hva han er kapabel til. Vi er glade, for når du mister en spiss som Fernando Torres forventer du å kunne erstatte ham med en annen. Luis er en fighter, som har mange kvaliteter. Han er veldig sterk og han er rask, og kan forandre en kamp. Det han gjorde mot Manchester United var bra. Spesielt i forkant av det første målet, hvor han gjorde en strålende jobb.

Dirk Kuyt deler brasilianerens entusiasme for Suarez.

- Hans prestasjoner etter at han kom hit har vært virkelig gode. Han scoret i sin første kamp, og han var også svært nær ved å score mot Wigan. Han la opp til Glen Johnsons mål mot West Ham også.

- Det er umulig for ham å prestere på topp bare etter noen uker i klubben, men han har vist vilje til å bli en stor spiller for Liverpool, og jeg tror vi kan forvente mye, mye mer fra ham.