Lee ønsker juniorene lykke til

Liverpools juniorlag får boltre seg på Anfield i morgen, når de møter Crystal Palace i fjerde runde i FA Youth Cup. Assistentmanager Sammy Lee oppfordrer juniorene til å nyte øyeblikket.

For mange av juniorspillerne vil dette være første gang de opplever å spille på Anfield, og Lee ønsker dem lykke til.

- Min oppfordring til guttene er å gå ut og ha det morsomt. Da mener jeg på en profesjonell måte, uttaler Lee til Liverpoolfc.tv.

- Det er en flott opplevelse å få lov til å spille på Anfield for første gang, og vi vet at disse spillerne er store talenter. De har en god arbeidsmoral og en god lagånd, og forhåpentligvis får de spille mange flere kamper på denne banen i fremtiden. Det er hva vi jobber for, legger han til.

- Dette er virkelig en spesiell anledning for dem, og jeg håper de nyter øyeblikket. Klarer de det, vil det bringe frem det beste i dem. Av og til klarer ikke spillere å slippe seg løs ved slike anledninger. Vi får håpe at våre gutter klarer det, samtidig som deres ikke klarer det. Forhåpentligvis blir det bra med publikum på tribunene også.

Lee husker godt første gang han selv spilte på Anfield i rød trøye, på 1970-tallet.

- Det er lenge siden nå. Det kan være en skremmende opplevelse, men heldigvis spilte vi våre reservelagskamper på Anfield på den tiden, så vi ble raskt vant til å spille der.

- Nå spilles ikke reservelagskampene på Anfield mer. Det var alltid veldig inspirerende å spille på Anfield, så man bør ta vare på sjansen når den byr seg.

- Det gjøres veldig mye bra arbeid av alle på akademiet. De har et prosjekt som de gjennomfører hver eneste dag. Da er det fint å få en slik anledning til å vise seg frem i juniorcupen. Men dette er ikke kriteriet spillerne vil bli vurdert etter. Alt handler om å utvikle spillere, og få dem opp på førstelaget. Det er utvilsomt jobben de konsentrerer seg om på akademiet.