Legger ned ballot-ordningen

Tidligere har abonnenter av e-season ticket på Liverpoolfc.tv kunnet søke om å kjøpe én til to billetter av 500 tilgjengelige til hver hjemmekamp i ligaen. Nå avvikles ordningen.

Liverpool FC opplyser at det ikke lenger blir mulig å søke om kjøp av kampbilletter gjennom å være abonnent på e-seson ticket hosLliverpoolfc.tv

En av fordelene med et abonnement på LFC TV Online (e-season ticket) har vært tilgang på 500 billetter til vher ligakamp. Abonnentene har lagt inn søknad og klubben har deretter trukket ut 500 heldige kjøpere blant inntil 35000 søkere.

Klubben skriver i en e-post til abonnentene at klubben har gjennomgått sin billettpolitikk og funnet ut at etterspørslen for billetter blant abonnentene har falt dramtisk de to seneste sesongene.I år har i gjennomsnitt bare 0,005% (red.komm: kan umulig være så få.) av LFCTV Online-medlemmene vært med i trekingen som krever store administrasjonsressurser. Samtidig opplever klubben økende etterspørsmål for billetter fra økende antall Official Members.

Liverpool FC vil ikke operere med separat kambillettrekning for abonnenter av LFC TV Online neste sesong. De 500 billettene vil istedenfor bli gjort tilgjengelig for Official Membership.

Omleggingen er en del av en bredere klubbpolitikk for å effektivisere prosedyrene for billettsalg. Liverpool FC forstår at abonnentene av LFC TV Online som benyttet seg av tilbudet, vil bli skuffet, men de håper for forståelse for avgjørelsen.

Liverpool FC vil fortsette med den beste mulige dekningen til alle abonnenenter av LFC TV Online. Det skal sendes mer fotball direkte enn noen gang i løpet av 2011/12-sesongen, inkludert pre-season i Asia og direkte fra reserve- og juniorkamper, samt enda mer stoff om førstelaget, inkludert det første intervjuet med hver nye spillerforsterkning.