LFC ansetter 'foundation director'

Liverpool FC har i dag ansatt Gary Adlen som 'foundation director', og får ansvar for klubbens veldedigheter. Kenny venter fremdeles på nyheter om Johnson sin skade.

Liverpool FC melder i kveld at de har ansatt Gary Adlen i en stilling som 'foundation director'. Adlen sin jobb blir å samle alt av klubbens lokale veldedighetsarbeid i ett. Det har frem til i dag vært sortert i helse, samfunn og utdanning.

Gary Adler har tidligere jobbet både i privat og offentlig sektor. Han kommer fra en jobb i Mersey Partnership, hvor han har arbeidet med å få investeringer i byen Liverpool.

- Jeg har kjent Gary i mange år, og har blitt ekstremt imponert over innstillingen hans og arbeidet på vegne av byen og regionen, sier managing director Ian Ayre til Liverpoolfc.tv.

- Evnen til å tiltrekke store investeringer i vår veldedighet og lignende prosjekter vil være viktig for å sikre at Liverpool Football Club og vårt team kan fortsette å bygge på det utrolige arbeidet som har blitt gjort så langt for samfunnet. Jeg gleder meg til å ønske Gary velkommen på laget.

- Som en livslang Liverpool-supporter har jeg opplevd både høydepunkt og lavpunkt etter å ha fulgt den flotteste klubben i  verden, og jeg er glad for å ta denne utfordringen. Klubben gjør allerede en fantastisk jobb i byen, og jeg ønsker å bygge på dette til å sette Liverpool i hjerte av samfunnet, mens vi fortsetter med våre programmer internasjonalt i tillegg, sier Adlen.

- Jeg vil bringe erfaring i både offentlig og privat sektor i byen for å sikre at vi er engasjert over alt for å gjøre foundationen til en stor suksess.

Fremdeles uklart om Johnson
Glen Johnson slo opp sin hamstringskade da han kom inn på slutten av kampen mot Stoke forrige helg. Fremdeles er det uklart hvor lenge landslagsbacken vil være ute med skade.

- Vi har ikke fått resultatene for Glen enda, så vi må bare vente og se, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror ikke vi vil få nyheter som vil være til stor hjelp. Jeg torr han må ha flere tester, og så kan vi gjennomgå det og se hva det er.