LFC rydder opp i ventelisten for sesongkort

Liverpool FC begynner nå arbeidet med å rydde opp i ventelisten for sesongkort på Anfield. Håper å ha informert supportere om deres plassering på listen før sommeren.

En venteliste for å bli sesongkortinnehaver på Anfield ble opprettet i 1996. De seneste 15 årene har mer enn 70000 supportere registrert sin interesse, og klubben ønsker nå å rydde opp for å forsikre seg om at personer som står på listen virkelig ønsker å bli sesongkortinnehaver.

Liverpool vil til å begynne med kontakte de 25000 første på listen. Et brev skal sendes til adressen som hver av personene på listen står oppført med. De må bekrefte om de fortsatt ønsker å kjøpe sesongkort og på den måten opprettholde sin plass på listen.

De første brevene blri sent ut i uke 13 (28.mars til 1.april), mens fristen for å svare settes til 29. april. Straks alle svar har blitt innhentet, begynner jobben med å fjerne navn som ikke lenger ønsker å stå oppført, Liverpool FC kommer til å offentligjøre en online-versjon av ventelisten på liverpoolfc.tv.

Senere i år vil resten av personene som står oppført på ventelisten bli kontaktet om de kan tenke seg å bli sesongkortinnehaver i fremtiden.

En utfyllende liste med svar på spørsmål vil bli offentliggjort på liverpoolfc.tv 9. mars. Her er noen utvalgte:

Hvordan vet jeg om jeg er blant de første 2500 supporterne på listen?
- De første 25000 søkerne vil motta et brev fra Liverpool FC. Alle disse 25000 søkte via brev, ikke sammen med søknad om Fan Card, og ble oppført på listen før april 2004 og skal ha mottatt bekreftelse fra LFC på den tiden. Dersom du har spørsmål, må du legge ved dette originalbrevet og bevise at du har søkt.

- Hva skjer om jeg har flyttet siden jeg søkte?
- Som tydelig meddelt ved søknadstidspunktet er det opp til hver supporter å holde Liverpool FC informert om adresseendringer. Brevet ditt vil bli sendt til adressen som er registrert i ventelistedatabasen. Hvis du har flyttet og ikke informert Liverpool FC, bør du forsøke å oppdrive brevet fra den gamle adressen.

- Må man betale for å stå på venteliste?
- Ja, Liverpool FC vil til å begynne med ta £5 i registreringsavgift. Beløpet er til å dekke kostnadene for dette prosjektet.

Eventuelle spørsmål om ventelisten må rettes til Liverpool Football Club.