LFC skuffet og overrasket

LFC skriver i en redegjørelse at de er skuffet og overrasket over avgjørelsen mot Luis Suarez. LFC mener at spilleren er uskyldig i anklagene mot ham. ”Sterke ord brukt av Liverpool.”

Liverpool FC skriver videre på sin hjemmeside at de ser fram til å motta en utskrift av komiteens dom. De vil studere de detaljerte årsakene, men vil reservere retten til å anke eller foreta andre aksjoner som de føler er passende angående gjeldende sitasjon.

I uttalelsen fra Anfield skriver bl.a. Liverpool at de finner det ekstraordinært at Luis kan bli funnet skyldig etter en påstand fra Patrice Evra som ingen andre hørte.

Evra skal også i sin skriftelige uttalelse til FA ha skrevet at "han ikke tror Luis Suarez er en rasist". FA skal i sine første kommentarer ha akseptert at Luis Suarez ikke var en rasist.

LFC sier i tillegg at det for dem virker slik at FA var fast bestemte på å tiltale Luis Suarez, selv før han ble intervjuet i november. Klubben vil gjøre hva den kan for at han nå kan få renvasket sitt navn.

Sterke ord - siste ord i denne saken er definitivt ikke sagt.

NB Vi beklager problemer med serveren i kveld.