Linkes til 17-åring

Liverpool har i dag blitt sterkt linket til den mexicanske spissen Marco Bueno, og i følge spillerens klubb er man nær enighet. Aquilani må ned i lønn dersom han skal til Fiorentina.

Mexico vant U17 VM på hjemmebane tidligere i sommer, og Liverpool skal være i avanserte samtaler med klubben Pachuca om en overgang for en av det vinnerlagets spillere, spissen Marco Bueno.

- Vi forhandler med Liverpool, og Marco Bueno vil muligens besøke Liverpool 1. august. Vi har omtrent allerede sluttført forhandlingene med dem, og de ønsker å kjøpe 100 prosent av eierrettighetene for spilleren, siteres Pachuca sin vise-president Andres Fassi hos blant andre ESPN.

Bueno ble født 31. mars 1994, og scoret ett mål på syv kamper for mesterlaget til Mexico i U17 VM. Det har tidligere blitt rapportert at han skal på et 10-dagers treningsopphold på Merseyside.

Aquilani må godta lønnskutt
Liverpool Echo hevdet i dag at Fiorentina kom til å gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Alberto Aquilani. Det er ikke mange dagene siden midtbanespillerens agent benektet at en overgang til Firenze-klubben var realistisk, men nå er tonen en litt annen.

- Alt kan skje, og du kan aldri si aldri. Vi får vente å se om det skjer noe konkret, sier agent Franco Zavaglia til Corriere Fiorentino.

Alberto Aquilani tjener i følge rapportene £70,000 i uka på femårskontrakten han underskrev for Liverpool i 2009, og dersom han skal tilbake til Serie A må han innfinne seg i et lønnskutt.

- Alberto har en gedigen kontrakt med Liverpool, og Fiorentina har noen finansielle grenser. Jeg vet ikke om det er mulig å få til, men over tid kan lønnen måtte bli redusert.