Liverbirds Trondheim stiftet

Søndag så nok en Liverbirdsklubb dagens lys. Og hvilken ramme det skulle bli rundt stiftelsen. Det hadde møtt opp vel hundre supportere på Three Lions og alle var klare for å stifte en lenge etterlengtet Liverbirds klubb.

Styret ble konstituert og Cathrine Sæther Ertsaas ble valgt som klubbens første president. Med seg har hun fått 5 ihuga supportere som til sammen danner styret i klubben. Stein Inge Rødsten, Jonas Myhr, Tore Strøm, Marcel Kleppan og Pål Sture Nilsen vil hjelpe Cathrine og klubben til å finne formen på klubben i tiden fremover.

Det ble vedtatt kontingent på 100,- kroner og 70 fremmøtte meldte seg inn i klubben på stiftelsesdagen. For de som ikke hadde muligheten til å bli med på stiftelsen i dag, men ønsker å bli med i klubben, er det bare å sende en mail til [email protected] . Vi trenger navn, mobiltlf, epost og fødselsdato.

Styret har nå fått i oppgave av medlemmene å forme vedtekter og aktiviteter for klubben i tiden fremover. Styret har allerede bestemt seg for å avholde møte etter kampen mot Braga førstkommende torsdag på Three Lions.

Det var tilløp til ekstase etter hvert som kampen mot Man U skred frem og Kuyt puttet mål etter mål. Vi kan bare si at dagen har vært helt suveren og til alt overmål vant Norge gull på femmila i Kollen.

Stiftelsesmøtet ble dekket av adressa.no http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1599959.ece