Liverpool jr - Manchester U jr 2-3

Høydramatisk da Liverpool røk ut av FA Youth Cup etter tap 2-3 for Manchester United. Liverpool ledet 2-0 tidlig i annen omgang, men så begynte dramatikken og begge lag avsluttet kampen med ni mann på banen!

Liverpools lag: Belford; Flanagan, Sama, Wisdom, Smith; Suso (Ngoo 88), Coady, Roddan (McGiveron 63), Sterling; Adorjan, Morgan (Silva 75).
Reserver: Stephens, Mukendi.

Manchester Uniteds lag: Johnstone, Keane, Blackett, Thorpe, Fornasier, Tunnicliffe, Cole, Pogba, Van Velzen (McGinty 90), Morrison, Lingard (Lawrence 74).
Reserver: Coll, Barmby, Massacci.

Dette betyr altså at Andre Wisdom som ventet erstatter Matthew McGiveron i forhold til forrige runde, mens australieren Brad Smith erstatter skadede Jack Robinson på venstrebacken.

Nicky Barmbys sønn Jack sitter på reservebenken for gjestene.

1.omgang
1.min: Manchester United vant myntkastet, og velger da å spille mot Anfield Road End i første omgang. Liverpool tar avspark.

3.min: Sterling går på et fantastisk raid, og skaffer Liverpool et frispark like utenfor gjestenes 16-meter etter at han blir felt av franskmannen Pogba. United-spilleren får gult kort.

4.min: Suso skrur frisparket mot hjørnet, men Johnstone slår til corner.

5.min: Suso med et nytt skuddforsøk som skaper trøbbel for Johnstone, etter at gjestene bruker tid på å klarere hjørnesparket.

7.min: Sterling skaffer Liverpool enda en corner.

8.min: Gjestene får klarert corneren på streken, Liverpool legger nytt press på og får skaffet seg en ny corner. Denne header Andre Wisdom like over mål fra sin posisjon på fremste stolpe.

9.min: Gjestene på en visitt, men de røde får klarert.

11.min: Cole skaffer United en corner. Belford fanger ballen under press i feltet.

12.min: Morgan med et skuddforsøk, men ballen treffer et United-bein og triller inn til keeper Johnstone.

14.min: Morrison med et godt skuddforsøk for gjestene, som går like over, etter å ha kommet frem fra sin dype posisjon.

16.min: The Kop roper på straffe for hands, men dommeren dømmer femmeter til United.

23.min: Meget godt Liverpool-angrep, der Adorjan spiller frem Sterling ute til venstre. Sterling går inn langs dødlinja, og legger ballen lavt til Suso. United-keeper Johnstone gjør en meget godt redning på Susos lave skudd fra ti meters hold.

23.min: Coady med en avslutning fra distanse som Johnstone fanger enkelt.

25.min: Flanagan takler kontant, og gir gjestene en corner. United blir avblåst for offside i etterkant av hjørnesparket.

27.min: Pogba med et helt håpløst skuddforsøk fra distanse.

29.min: Liverpool med en fin kontring, men Adorjan avslutter med et håpløst skuddforsøk høyt over og til side for mål.

33.min: 1-0 MORGAN. Sterling slår et nydelig gjennomspill til Morgan, som setter ballen under United-keeperen når han kommer alene med Johnstone.

38.min: Morrison tråkler seg inn i feltet, men får ikke avsluttet angrepet skikkelig, og Liverpool får klarert.

41.min: Morrison skaper trøbbel for vertene, og finner Pogba. Franskmannens avslutning fra drøye 16 meter er imidlertid svak, og går utenfor.

41.min: Stor sjanse til Liverpool, når Sterling skjærer inn fra venstre. Johnstone redder imidlertid skuddet fra 8-9 meter. Nydelig angrep.

43.min: Keane treffer dårlig på et skuddforsøk for gjestene.

44.min: Sterling skaper trøbbel for Uniteds venstreback, og skaffer Liverpool en corner. Den utnyttes dårlig av vertene.

45.min: Ett minutt lagt til. Bortesupporterne har fyrt av en røykbombe i Anfield Road End, mens de synger sine vanlige Heysel- og Hillsborough-sanger. Usmakelig i enhver kamp, og spesielt upassende i en juniorkamp.

En god og underholdende førsteomgang mellom to offensive lag. Begge lag har dratt opp flere gode angrep, men Liverpool har skapt de største sjansene og leder fortjent 1-0 til pause. Scoringen var et riktig smykke av et mål, der Sterling trer gjennom Morgan på vakkert vis, og spissen scorer sikkert alene med keeper. Hjemmelaget har vel vært nærmere 2-0 enn gjestene har vært utligning, men United er på ingen måte ufarlige.

2.omgang
46.min: Gjestene tar avspark i solskinnet på Anfield.

46.min: Pogba med et skuddforsøk fra skrått hold. Belford redder enkelt.

48.min: Flanagan nær ved å lykkes når han forsøker å tråkle seg inn i United-feltet.

52.min: Smith forhindrer et United-innlegg fra høyre ved å blokkere til corner. Keane når ikke opp på hjørnesparket, og Liverpool setter igang en kontring.

53.min: 2-0 MORGAN. Fantastisk Liverpool-angrep, der Adorjan finner Smith på løp med en intelligent pasning. Innlegget til australieren er av aller beste merke, og Morgan kan sette ballen i mål fra kloss hold.

55.min: Sterling terroriserer United-forsvaret, men dessverre ikke adresse på innlegget.

56.min: Forferdelig misforståelse i Liverpools midtforsvar, og Sama legger ned en United-spiller som har åpent mål og blir utvist. Straffe til gjestene.

57.min: Pogba finter ut Belford på merkelig vis, og setter ballen i mål. Men får gult kort for usportslig oppførsel, og straffesparket må tas på nytt!

58.min: Pogba har gult kort fra tidlig i første omgang, og sendes i garderoben!

59.min: 2-1 COLE. Belford går feil vei på straffesparket fra Cole.

61.min: Flanagan er nær ved å heade et United-frispark i eget nett. Corner for gjestene, som Wisdom får klarert.

62.min: 2-2 MORRISON. Cole lurer Smith, kommer til dødlinja. Innlegget er godt, og Morrison utligner fra kort hold.

63.min: Liverpool gjør et bytte. McGiveron kommer inn for Roddan. 10 199 tilskuere på Anfield.

66.min: Sterling finner Morgan med enda en nydelig stikker, og spissen er svært nær å gjøre sitt tredje mål for dagen, men Johnstone er uredd og kaster seg i føttene hans.

67.min: Smith får panikk i Liverpool-forsvaret, og det hadde nær blitt en ny misforståelse.

68.min: Nydelig Liverpool-kontring der Coady er nær ved å tre igjennom Morgan.

71.min: Coady header en Suso-corner fem meter tilside for mål.

73.min: Tomålsscorer Morgan har fått seg en smell, og halter.

74.min: Begge lag bytter. Lawrence inn for Lingard for gjestene.

75.min: Den skadede tomålsscoreren Morgan forlater banen for de røde, og Toni Silva kommer inn.

77.min: Sterling på et fantastisk raid, men Johnstone rekker frem til innlegget rett foran beina til Silva.

84.min. Tempoet har sunket betraktelig de siste ti minuttene, og det er mye balltrilling nå.

85.min: Coady må gi corner i en duell med Cole.

86.min: 2-3 MORRISON. Adorjan stusser hjørnesparket ut i feltet, og Morrison setter ballen i mål på hel volley.

87.min: Hjørnespark til Liverpool, etter et frispark inn i feltet. Gjestene klarerer.

88.min: Michael Ngoo kommer inn for Suso.

89.min: Coady og Blackett ryker i tottene på hverandre. Begge blir utvist. Begge lag avslutter kampen med ni mann. Coady blør fra nesa.

90.min: United gjør et bytte. McGinty inn for Van Velzen. Seks minutter er lagt til.

91.min: Morrison får gult kort for protester på at United ikke fikk frispark i situasjonen med Coady og Blackett.

93.min: Sterling med et skuddforsøk som blir blokkert.

93.min: Flangan får gult kort for en tøff takling mot Morrison.

97.min: Nytt tilløp til slåsskamp, denne gang mellom Wisdom og McGinty. Begge får gult kort.

Liverpool gikk opp i en 2-0 ledelse tidlig i annen omgang, og hadde tilsynelatende full kontroll på oppgjøret. Men så rotet Liverpools midtforsvar det til i en kommunikasjonssvikt med keeper Belford, og United fikk straffe samtidig som Sama ble utvist. Pogba tok en "Aldridge-finte" og satte ballen i mål. Dommeren mente det var usportslig gjort, og beordret at straffesparket måtte tas på nytt samtidig som han ga Pogba gult kort for usportslig oppførsel. Pogba hadde gult fra før, og ble sendt i garderboen. Dobbeltutvisningen førte til at Liverpool mistet rytmen, og kampen snudde i gjestenes favør. Morrison ble Liverpools banemann med to mål. Temperaturen steg mot slutten av oppgjøret, og Coady og Blackett ble utvist for slåssing i sluttminuttene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.