Liverpool res - Bolton res 1-0

Liverpools reservelag holdt liv i tittelhåpet med en 1-0-seier mot Bolton. Debutant Adam Morgan scoret kampens eneste mål. Også debuter for trioen Tyrell Belford, Krisztian Adorjan og Craig Roddan.

Liverpools lag: Belford, Mendy, Cooper, Regan, Wisdom [kaptein] (Sama 74), Irwin, Silva, Roberts, Morgan (Walsh 90), Suso, Adorjan (Roddan 59).
Ubenyttede reserver: Chamberlain, King.

Boltons lag: Lynch, Riley, McQuade, Connolly, Kellett, McGeechan, Irwin, Blakeman (Sheridan 70), Obadeyi, O'Halloran (Caton 52), Eaves (Sampson 70).
Ubenytted reserver: Fielding, Battersby

Trioen Tyrell Belford, Krisztian Adorjan og Adam Morgan debuterer for Liverpools reservelag i dagens kamp mot Bolton.

Tom Ince måtte trekke seg fra startoppstillingen like før avspark. Nikola Saric og Gerardo Bruna er ute med skader. Conor Coady og Conor Thomas er opptatt med landslagsoppdrag.

Serieleder Blackburn spilte uavgjort 4-4 mot Newcastle i sin siste kamp for sesongen i går kveld. Liverpool har dermed fortsatt en mulighet til å bli avdelingsvinnere. Blackburn endte sesongen på 26 poeng. Liverpool har foran dagens kamp 19 poeng, og tre kamper igjen å spille.

1.omgang:
1.min: Man er i gang på akademiet i Kirkby.

2.min: Adam Blakeman får gult kort for en horribel takling av Michael Roberts. Suso frispark inn i feltet blir klarert.

5.min: Adam Morgan fyrer av fra distanse, men Boltons keeper redder.

8.min: Adam Blakeman tar en corner for gjestene. Ballen går ut over dødlinjen til utspark for Liverpool.

14.min: Bolton drar opp et godt angrep på Liverpools venstreside, og Wisdom får klarert i siste øyeblikk.

16.min: Suso spiller fri Morgan alene med keeper, men sistnevnte avblåses for en marginal offside.

17.min: McQuade er nær ved å heade en Steven Irwin-corner i eget nett. Ny corner for vertene, som Bolton får klarert.

19.min: Obadeyi slår et meget godt innlegg, men to Bolton-spillere løper i hverandre når de skal avslutte i god posisjon foran mål.

21.min: Adorjan med godt arbeide ute på venstreflanken, men innleggsforsøket går rett i en Bolton-spiller.

24.min: Steven Irwin med et svakt frispark-forsøk fra distanse.

26.min: Suso er litt sent ute i en takling av Obadeyi, og får et strengt idømt gult kort. Wisdom header unna det påfølgende frisparket, som slett ikke er ufarlig.

28.min: Fantastisk samspill mellom Suso og Adorjan, men når spanjolen kommer alene med Lynch redder Bolton-keeperen mesterlig. Kampens klart største sjanse så langt, og Suso burde gitt Liverpool-ledelsen der.

32.min: Mendy med et godt innlegg fra høyre, men ballen blir akkurat for høy for Liverpool-spillerne inne i feltet.

33.min: O'Halloran med en avslutning fra 16 meters hold, men skuddet blir lett bytte for Belford.

33.min: Morgan med en avslutning fra skrått hold, men Lynch er med på notene.

35.min: Gjestene med et godt angrep, men dårlig innlegg av McGeechan når han har tre ledige medspillere i feltet.

36.min: Toni Silva takles hardt, og en Bolton-spiller får tilsnakk.

36.min: Ny sen takling av Bolton, uten at det deles ut kort. Begge de to hendelsene det siste minuttet var styggere enn forseelsen Suso fikk gult for.

37.min: Morgan avslutter utenfor fra 7-8 meters hold på et innlegg fra venstre.

41.min: Bolton slår et farlig frispark fra Liverpools venstreside. Belford fister til corner. Hjørnesparket blir klarert av de røde.

43.min: 1-0 MORGAN. Toni Silva tråkler seg til dødlinja og legger ballen på et sølvfat til Adam Morgan. Spissen kan sette ballen i mål fra en meters hold. Ferdigscoret! Morgans 20. mål for sesongen, og gutten som fyller 17 år den 21.april har nå scoret i de 12 siste kampene han har spilt.

45.min: Bolton på en farlig visitt inne i Liverpool-feltet, og vinner en corner. Regan får headet unna.

45+1.min: Obadeyi skaper trøbbel for Wisdom, men stopperen får klarert til slutt.

Liverpool tok ledelsen like før pause, da målfarlige Adam Morgan nok en gang var på rett sted til rett tid, og kronet sin reservelagsdebut med en scoring. Fantastisk forarbeid av Toni Silva, som serverte Morgan ballen på et sølvfat. Ellers en jevnspilt førsteomgang, der gjestene slett ikke har vært ufarlige på sine visitter i Liverpool-feltet.

2.omgang:

46.min: Bolton tar avspark.

52 min: Caton inn for skadede O'Halloran.

53.min: Roberts med flott pasning mot Irwin som er på løp. Irwin slår inn, men upresist innlegg mot Morgan.

55.min: Kenny Dalglish og Steve Clarke er på plass på The Academy.

56.min: McGeechan kommer rundt på venstre. Slår inn i midten, men ingen Trotters-spillere der.

59.min: Roddan for Adorjan. Craig Roddan får dermed sin reservelagsdebut.

64.min: Eaves slår inn fra Liveprools venstre. Belford plukker enkelt.

65.min: Mendy med innlegg fra høyre. Ballen over alle. Irwin får tak i den. Spiller til Silva. Portugiseren dribler av en spiller, men avslutningen er for svak. Rett på keeper.

67.min: McQuade fo gult kort etter en altfor sen takling på Suso.

68.min: Irwin legger tilbake til Roberts som fyrer løs fra distanse. Ballen går i tverrligger og over.

69.min: Silva slår inn. I klypene på lynch.

70.min: Sheridan for Blakeman.

70.min: Sampson for Eaves.

72.min: Belford tar greit vare på et innlegg.

73.min: Wisdom må få behandling for noe som ligner en hofte-/lyskeskade.

74.min: Sama for Wisdom. Kaptein Wisdom kan ikke fortsette på grunn av skade.

75.min: Boltons Irwin får gult kort for en sen takling på Liverpools Irwin i midtsirkelen.

76.min: Regan har blitt igjen i starffefeltet etter en corner. Midtstopperen fyrer over fra kanten av 16-meteren etter at Morgan har hoppet over ballen.

79.min: Connolly slår inn et frisaprk. Ufarlig. Belford lar ballen gå ut til målspark.

79.min: Irwin spiller frem Suso. Suso avanserer og drar av en spiller. Ballen faller til Morgan som avslutter via keeper og over tverrligger.

81.min: Morgan spiller ut til Cooper på venstre. Innlegget  fra venstrebacken klareres.

86.min: McGeechan slår inn. Regan header vekk. En Bolton-spiller fyrer løs på andreballen, men Roddan blokkerer mesterlig.

88.min: Kellett ligger nede med krampe.

90.min: Walsh for Morgan.

91.min: Obadeye kommer til dødlinja. Hardt innlegg, men Belford fanger ballen.

94.min: Dommeren blåser av.

SLUTT

Sluttrapport: Liverpools reservelag vant 1-0 mot Bolton takket være scoring av debutant Adam Morgan. De røde knappet dermed inn avstanden til avdelingsleder Blackburn til fire poeng. Liverpool har to kamper igjen, mens Balckburn er ferdigspilt. Seieren kunne vært større. Suso hadde en bra mulighet i første omgang, mens Michael Roberts avsluttet i tverrliggeren. Adam Morgan fikk dessuten et forsøk mesterlig reddet av keeper. Tyrell Belford holdt nullen i debuten. Bolton hadde ikke en eneste avslutning på mål etter pause. Andre Wisdom måtte ut med en skade. Ekspertkommentator Mark Wright på LFC TV trakk frem Emmanuel Mendy, Michael Roberts og Adam Morgan. Mendy var god defensivt og blokkerte mange innlegg. Morgan jobbet ettertrettelig på topp og ble matchivnner. Wright valgte imidlertid Suso til Liverpools beste. Midtbanespilleren var en kreativ kraft for de røde.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken