Liverpool res - Sunderland res 2-1

Hendelsesrik reservelagskamp på akademiet i Kirkby i ettermiddag. Liverpool slo Sunderland 2-1. Martin Hansen reddet først straffespark, før han senere laget ett straffespark selv og ble utvist. Pacheco og Saric gjorde Liverpools mål, i en kamp som hjemmelaget burde ha vunnet med langt mer overbevisende sifre.

Liverpools lag: Martin Hansen, John Flanagan, Jack Robinson (Victor Palsson 73), Jay Spearing, Stephen Darby, Emmanuel Mendy, Thomas Ince, Suso (David Amoo 73), Nikola Saric, Daniel Pacheco, Gerardo Bruna.
Reserver: Jamie Stephens, Michael Roberts, Jason Banton.

Sunderlands lag: Trevor Carson, Connor Oliver (Alej Gorrin 54), Blair Adams, Nathan Wilson, Dan Madden, Liam Bagnall, Craig Lynch, Adam Reed, Matthew Fletcher, Robbie Weir, Nathan Luscombe.
Reserver: Ben Wilson, James Brace, Jordan Lavender, Anthony Callaghan.

1.min: Gjestene tar avspark.

5.min: Saric med klubbens første avslutning mot mål. Et ufarlig skudd som går langt utenfor.

9.min: Bruna og Pacheco kombinerer flott, og førstnevnte vinner et frispark i farlig posisjon 25 meter fra mål. Bruna forsøker seg, men ballen går langt utenfor mål.

14.min: Steve Clarke og Sammy Lee er på plass i Kirkby, og Kenny Dalglish ankommer akademiet nå.

15.min: Pacheco og Bruna kombinerer seg igjen inn i feltet, men lykkes ikke med å få til en skikkelig avslutning.

17.min: Liverpool har vært best, og har presset gjestene over på defensiven så langt. Sunderlands første skikkelige visitt inne i Liverpools felt kom nå.

20.min: Sunderland får såvidt klarert et Suso-innlegg fra venstre.

21.min: Pacheco vinner en corner helt ute ved høyre hjørneflagg. Mendy er nær ved å få hodet på hjørnesparket, men Bagnall rydder unna.

24.min: Luscombe slår et høyt innlegg fra venstre. Martin Hansen er ue og fanger ballen enkelt.

24.min: Liverpool kontrer, men Pachecos pasning blir litt for hard for Tom Ince, og gjestenes keeper er våkent ute og klarerer.

25.min: Kenny Dalglish er sulten, og spiser kornblanding mens han ser kampen gjennom vinduet i 2.etasje på akademiet.

28.min: Kampens beste målsjanse så langt, når Tom Ince tar ned ballen elegant 18 meter fra mål, vender opp og skyter like utenfor i en bevegelse.

30.min: Pacheco på et godt raid, men Carson får fingertuppene på ballen når spanjolen forsøker å sette ballen over Sunderland-keeperen og i lengste hjørne. Den påfølgende corneren går gjennom hele feltet og ut over dødlinjen.

33.min. Pacheco legger inn fra venstre, og en retningsforandring i et Sunderland-bein er nær ved å sette Carson ut av spill.

37.min: Pacheco vinner en corner. Liverpool fortsetter med sitt finspill, og dominerer hendelsene, men det blir kanskje litt for omstendelig.

37.min: Ince med et skudd fra 20 meter som går rett på Carson.

40.min: Gjestenes Adam Reid med et skudd fra 20 meter, men Martin Hansen har full kontroll på forsøket som går langt tilside for mål.

41.min: Pacheco dribler seg inn i feltet. Ballen havner hos Bruna, som skyter via et Sunderland-bein til corner. Dårlig corner fra Bruna, som ikke får løftet ballen over mannen på første stolpe.

42. Tom Ince får skyte fra god posisjon, men han sløser bort sjansen med et svakt forsøk som Carson redder uten problemer.

43.min: 1-0. Fantastisk scoring av Daniel Pacheco. Saric med et fremspill, Pacheco drar seg inn i feltet og skaffer seg rom før han fra skrått hold setter ballen i motsatt hjørne.

44.min: Pacheco igjennom igjen, men denne gangen blir det corner.

45.min: Suso med et langskudd som Carson plukker lett.

45+1.min: Corner for Liverpool. Den legges ut til Flanagan. Innlegget bokses bort av Carson.

En kvalitetsscoring av Daniel Pacheco like før pause var den store beholdningen i første omgang. Spanjolens skudd i steget var en riktig perle. Ellers har hjemmelaget hatt full kontroll. De har dominert banespillet totalt med fine kombinasjoner, men kunne kanskje ha vært mer kliniske i avslutningene.

46.min: Liverpool setter i gang de siste 45 minuttene.

47.min: Et Saric-skudd fra skrått hold blir blokkert til corner. Carson fanger innsvingeren fra Pacheco.

50.min: 2-0. Fantastisk Liverpool-angrep. Daniel Pacheco gjør et flott løp, og Jay Spearing finner han med en utsøkt langpasning. Inne i feltet legger Pacheco ballen tilbake til Nikola Saric, som setter ballen kontant i krysset 12-13 meters hold.

51.min: Fletcher med et skuddforsøk for gjestene. Prøver å skru ballen i hjørnet, men bommer med en drøy meter.

54.min: Gjestene gjør et bytte. Gorrin kommer inn for Oliver.

62.min: Liverpool veldig nære å øke til 3-0. Ince finner Pacheco med mye rom ute til venstre. Spanjolen dribler av en mann, før han setter ballen i stolperoten.

65.min: Spearing kombinerer med Saric og er nær ved å komme seg inn i feltet og få avsluttet. Men Sunderland får klarert.

66.min Sunderland får et meget billig straffespark når en av gjestenes spillere faller lett i en duell med Flanagan.

68.min: Robinson får behandling for en skade før straffesparket tas.

69.min: Fantastisk redning av Martin Hansen på straffesparket fra Fletcher. Straffen er hard og velplassert, men dansken kaster seg i sin fulle lengde og får bokset bort ballen.

73.min: Liverpool gjør et dobbeltbytte. Amoo og Palsson inn for henholdsvis Suso og Robinson. Sistnevnte fikk seg en skikkelig trøkk, så det er årsaken til byttet.  Palsson overtar stopperplassen, og Mendy flyttes ut på venstrebacken.

80.min: Ince tråkler seg inn i feltet, og innlegget header innbytter Amoo i stolpen. Veldig nær scoring for de røde.

81.min: Amoo med et langskudd over.

82.min: Amoo bruker farten sin og legger et utmerket innlegg fra høyre. Sunderlands midtopper kløner det til, og høyreback Flanagan er nær ved å komme på scoringslista når han under press avslutter i nettveggen fra meget kloss hold.

85.min: Amoo finner Flanagan med et flott fremspill. Dessverre vinker linjemannen for offside. Tvilsom avgjørelse.

86.min: Palsson og Hansen kløner det til i forsvar, og Hansen holder igjen Sunderland-spissen som har fri vei mot mål. Direkte rødt kort til Hansen. Meget svakt forsvarsspill av innbytter Palsson.

87.min: Reservekeeper Jamie Stephens inn for Bruna. Hans første minutter for reservelaget.

88.min: Wilson reduserer fra ellevemetersmerket når Stephens går feil vei.

90.min: Litt panikk i Liverpool-forsvaret etter at de røde ble redusert til 10 mann.

90+1.min: Mendy med en stygg takling helt nede ved dødlinja. Franskmannen ser ut til å ha blitt skadet selv i duellen, og må ha behandling.

90+2.min: Liverpool har ni mann på banen når frisparket kommer. De røde får klarert.

90+3.min: Amoo med en brukbar avslutning, før Pacheco gjør et forsøk fra motsatt side.

90+4.min: Igjen svakt forsvarsspill av Palsson, når Reid får ta ned en ball inne i feltet. Vertene får imidlertid avverget situasjonen.

Hendelsesrik reservekamp på akademiet i Kirkby i ettermiddag. Liverpool slo Sunderland 2-1. Martin Hansen reddet først straffespark, før han senere laget ett straffespark selv og ble utvist. Pacheco og Saric gjorde Liverpools mål, i en kamp som hjemmelaget burde ha vunnet med langt mer overbevisende sifre. De røde dominerte nemlig kampen stort helt frem til utvisningen, og sløste med sjansene. Etter at gjestene reduserte fra straffemerket, ble det noen hektiske sluttminutter der det til tider var panikk i Liverpool-forsvaret.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.