Liverpool res - Sunderland res 5-1

Coates, Spearing (2) og Eccleston (2) nettet for Liverpool i reservelagets 5-1-seier mot Sunderland på The Academy i Kirkby. Coates, Spearing, Flanagan og Wilson spilte 90 minutter.

Benkeslitere på førstelaget som Sebastian Coates, Jay Spearing, Jon Flanagan og Danny Wilson er alle inkludert i Rodolfo Borrells startoppstilling mot Sunderland.

Forrige sesong vant Liverpools reservelag begge kampene mot Sunderland, men gjestene kommer nå fra en imponerende 3-0 seier over Newcastle.

Liverpools lag: Martin Hansen, Jon Flanagan, Andre Wisdom [kaptein], Sebastian Coates, Danny Wilson, Conor Coady, Suso, Jay Spearing, Adam Morgan (Nathan Eccleston 62), Krisztian Adorjan (Toni Silva 66), Raheem Sterling (Michael Roberts 81).
Ubenyttede reserver: Stephen Sama, Tyrell Belford.

Sunderlands lag: King, Marrs (Bagnall 54), Egan, Laing, Liddle, Cook, Reed, Elliott (Knott 46), Deacon (Armstrong 75), Noble, Lynch.
Ubenyttede reserver: B. Wilson, Mitchell.

Det er verdt å merke seg at Ryan Noble gjorde hat-trick for Keith Bertschins mannskap i 3-0 seieren over Newcastle i forrige kamp. John Egan starter etter å ha vært ubenyttet reserve for førstelaget i helgen.

1.omgang:
1.min: Sunderland går rett i angrep, men Liverpool slår kontra.

2.min: 1-0 COATES. Etter en corner legger Suso inn fra høyre, og midtstopper Coates setter ballen i mål fra kloss hold.

3.min: Kjempesjanse for gjestene når Noble kommer alene mot Hansen. Sunderland-spissen runder Liverpool-keeperen, men det blir for skrått hold til at han klarer å sette ballen i mål.

4.min: Ny stor sjanse for gjestene. Cook avslutter utenfor fra 16 meters hold.

6.min: Deacon kommer igjennom, og legger ballen på tvers av Liverpools målgård. Lynch når heldigvis ikke frem.

7.min: Sterling med et skuddforsøk fra hjørnet av 16-meteren. Keepermat.

14.min: Sterling burde strengt tatt økt Liverpools ledelse, når han blir frispilt av Adorjan. Men vingen skyter rett på keeperen som kommer ut og redder.

14.min: Sterling legger inn til Morgan, men hans avslutning fra kloss hold blir blokkert.

14.min: 2-0 SPEARING. Ballen havner ute hos Jay Spearing, som klemmer til fra 25 meters hold, og det lave skuddet fyker inn nede i venstre hjørne.

16.min: Coates får gult kort for en sen takling på Deacon.

22.min: Flanagan pådrar seg et frispark nede ved sidelinja, langt inne på Liverpools halvdel.

23.min: Frisparket slås inn i feltet. Liddle stusser ballen et godt stykke utenfor høyre stolpe.

30.min: Spearing trår kraftig til i en duell, og ser ut til ha skadet seg selv. Må ha behandling for en smell i ankelen før han kan fortsette.

32.min: God corner fra Sterling, som Sunderland-forsvaret såvidt får ryddet unna.

33.min: Suso og Sterling kombinerer fint, og sistnevnte finner Wisdom med en flott stikker. Venstreback og kaptein Wisdom skaffer vertene en corner.

34.min: Sunderlands keeper slipper ballen på corneren, men får et billig frispark i sin favør.

35.min: Morgan spilles fri av Adorjan, men Sunderland-forsvaret får ryddet opp i siste liten. Stor sjansene til vertene.

37.min: Conor Coady får gult kort for en stygg takling på Deacon.

40.min: Noble kommer seg inn i feltet og prøver å avslutte på volley fra skrått hold. Danny Wilson blokkerer til corner.

40.min: Liddle header på corneren, men får ikke skikkelig treff. Gjestene prøver å etablere et visst press mot Liverpool-målet, men avblåses for offside.

42.min: Flanagan og Adorjan kombinerer fint ute til høyre, men backens innlegg blir for nær Sunderlands keeper, som fanger lærkula enkelt.

43.min: Marrs med et innlegg fra høyre som går bak Hansens mål.

44.min: 3-0 SPEARING. Suso finner Spearing, som smeller til med et nytt langskudd. Keeper gir retur som Morgan prøver å sette i mål. Ballen havner imidlertid ute i feltet igjen, og der er Spearing på pletten og setter den kontant i mål fra 9-10 meters hold.

45.min: Adam Reed får gult kort.

45+2.min: Deacon skaffer gjestene en corner to minutter på overtid. Denne heades over.

Liverpool leder fortjent 3-0 til pause etter to scoringer av Jay Spearing og en av Sebastian Coates. Det var uruguayaneren som ga Liverpool en tidlig ledelse, da han satte et Suso-innlegg i mål fra kloss hold med beina. Sunderland presset på for en utligning, men i stedet kontret Liverpool og fikk uttelling etter en trippelsjanse. Spearing var målscorer på et vakkert langskudd. Etter dette kontrollerte vertene kampen, og Spearing økte ledelsen til 3-0 like før pause, når han var våken og satte en retur fra eget skudd kontant i mål etter at Morgan først hadde forsøkt seg.

2.omgang:

46.min: Sunderland har gjort ett bytte i pausen. Billy Knott inn for Brett Elliott.

48.min: Cook slår inn. Flanagan kommer først på ballen og gir corner.

51.min: Liverpool etablerer spill på Sunderlands banehalvdel. Sterling legger lavt inn fra venstre, men rett i klypene til keeper.

54.min: Sunderland foretar et nytt bytte. Liam Bagnall inn for Liam Marrs.

55.min: Cook slår inn et frispark fra venstre. Roarie Deacon header rett på Martin Hansen.

56.min: Raheem Sterling ute på sidelinjen for å få behandling for en smell i ansiktet.

57.min: Adam Reed avslutter i tverrliggeren. Coates får klarert vekk returen.

57.min: Sterling tilbake på banen. Har bomull i nesen for å stoppe neseblod.

59.min: Kenny Dalglish og Steve Clarke overværer reservelagskampen.

61.min: Corner Sunderland. Wilson header vekk.

62.min: Bytte Liverpool. Nathan Eccleston inn for Adam Morgan.

62.min: Nydelig fremspill til Sterling fra Adorjan. Keeper kommer ut. Sterling forsøker å gå rundt, men keeper får en touch på ballen.

64.min: Adorjan avslutter, men keeper fanger enkelt.

65.min: Sterling skyter himmelhøyt over. Kantspilleren er tydeligvis frustrert etter å ha misset en stor sjanse for et par minutter siden.

66.min: Bytte Liverpool. Toni Silva inn for Krisztian Adorjan.

69.min: Nydelig angrep av Liverpool. Flanagan på løp og får ballen perfekt av Coady. Flanagan lurer offsidefellen og legger inn til Sterling. Kantspilleren kommer på bortre stolpe, men avslutter utenfor.

71.min: Eccleston finter før han avslutter rett på keeper.

73.min: Flott angrep av Liverpool ender med at Eccleston legges ned i sektoren utenfor 16-meteren. Suso skyter frisparket rett i muren.

75.min: Bytte Sunderland. James Armstrong inn for Roarie Deacon.

77.min: Flott raid av Flanagan, men stoppes i det han avslutter innenfor 16-meteren.

81.min: Bytte Liverpool. Michael Roberts for Raheem Sterling.

82.min: Sebastian Coates strekker ut høyrefoten og feller Lynch. Straffespark!

83.min 3-1 NOBLE (Str.): Ryan Noble er sikker straffeeksekutør. Hansen går feil vei.

84.min: Suso legger corner. Coady når ikke opp i feltet.

85.min: Luis Suarez sitter i bilen og ser kampen.

86.min 4-1 ECCLESTON: Fremspill fra Suso til Eccleston. Spissen vender opp og avslutter kaldt alene med keeper.

89.min: Eccelston er påpasselig og snapper ballen fra keeper på tilbakespill. Spissen legges ned, og ble kanskje snytt for straffespark.

90.min: Dobbelsjanse Sunderland. Noble skyter fra skrått hold. Hansen må gi retur. Lynch er på returen. Ballen styres utenfor av en Liverpool-spiller og til corner.

91.min 5-1 ECCLESTON: Liverpool kontrer. Eccleston fosser forbi Sunderlands midtstoppere og setter ballen i mål bak en utrusende keeper. Flott avslutning.

SLUTT

Liverpools reservelag tok en komfortabel seier mot Sunderland på The Academy i Kirkby.  Kampen var i realiteten avgjort etter første omgang. Etter pause hadde Sunderland et skudd  i tverrliggeren før de reduserte fra straffemerket da Sebastian Coates urutinert gikk inn i en takling innenfor 16-meteren, men bortsett fra det hadde Liverpool god kontroll etter pause. Pasningsspillet var bedre i 2.omgan. Innbytter Nathan Eccleston viste selvtillit etter låneoppholdet i Rochdale og scoret to flotte mål. Sebastian Coates var solid i midtforsvaret bortsett fra ved straffesituasjonen.  Uruguayaneren nettet sitt første mål for Liverpool. Jay Spearing var kanskje Liverpools beste spiller. Midtbaneterrieren viste flott innstilling og satte selv inn to scoringer. Raheem Sterling kun også fort ha havnet i målprotokollen. Kantspilleren misbrukte et par gode muligheter. Jon Flanagan viste flotte offensive egenskaper. Coates, Spearing, Flanagan og Danny Wilson spilte 90 minutter.