Liverpool res - West Bromwich res 1-1

Liverpool og West Bromwich delte poengene broderlig, da de spilte 1-1 i reservelagsserien på akademiet i Kirkby i dag. Gerardo Bruna gjorde Liverpools mål.

Liverpools lag: Jones, Irwin, Sokolik, Wisdom, Cooper (King 84); Bruna, Pacheco (Roberts 46), Thomas, Ince, Suso, Saric.
Reserver: Chamberlain, Køhlert, Rafferty,

West Bromwich stilte med følgende mannskap: Allsop, Gayle, Hurst, Thorne, Downing, D. Daniels, Roofe, Grier, Sawyers, Nabi, Brown (O'Sullivan 81).
Reserver: Lewis, Connolly, Goldsmith, Fowler.

Liverpool ligger på andreplass i serien før dagens kamp, ett poeng bak lederlaget Sunderland. De røde har imidlertid to kamper til gode på laget fra nordøst.

1.omgang:
1.min: Suso og Saric sparker i gang kampen i solskinnet i Kirkby. Nydelig spillevær og en flott gressmatte.

4.min: Gjestene har åpnet kampen best, og skaper også den første farlige sjansen. Brad Jones får fingertuppene på en heading fra Nabi, og fister ballen i tverrliggeren. Returen setter gjestene utenfor mål. Liverpool heldige som slapp med skrekken der.

5.min: Venstreback Cooper på et offensivt raid, men ingen Liverpool-spillere inne i feltet til å ta vare på innlegget til skotten.

7.min: WBA kommer rundt på Liverpools høyre side, men Hurst sitt avslutningsforsøk fra skrått hold går høyt over og utenfor mål.

8.min: 1-0 BRUNA. Suso utnytter at venstreback Daniels er uoppmerksom, snapper ballen til seg og finner Gerrard Bruna. Sistnevnte tråkler seg forbi sin oppasser, og nærmest spaserer ballen i mål. Bruna får en smell på leggen i det han scorer, men kan fortsette kampen.

14.min: WBA med et forsøk etter frispark fra skrått hold som går langt utenfor.

24.min: Gjestene på en visitt i Liverpool-feltet, og Thorne avslutter et angrep med et skudd fra 16 meters hold. Forsøket går like over høyre kryss.

26.min: Pacheco forsøker seg med direkte frispark fra 25 meter. Ikke noe godt forsøk. Ballen går høyt over venstre kryss.

28.min: WBA nær ved å utligne etter dårlig forsvarsspill av Sokolik, men Wisdom får ryddet unna i siste øyeblikk.

31.min: Gjestene med et farlig innlegg fra høyre, men ingen av deres spillerne når ballen når den triller gjennom feltet.

34.min: Sokolik lager frispark ute til høyre. Forsvarsspilleren får selv klarert forsøket når ballen lempes inn i feltet.

35.min: Ince forsøker seg med et skudd fra distanse, men det blir ufarlig da han ikke treffer ballen reint.

42.min: Brad Jones gjør en god redning når han blokkerer et hardt Sawyers-skudd fra kloss hold. Avslutningen kommer fra hjørnet av femmeteren, og Jones får blokkert til corner.

43.min: WBA vinner en ny corner fra motsatt side. Steven Irwin redder den påfølgende avslutningen på streken, og Liverpool får med nød og neppe ryddet unna til den tredje corneren på kort tid.

44.min: Enda en corner for gjestene, som presser på nå. Denne gangen header Downing utenfor.

Liverpool er heldige som leder 1-0 ved pause. De røde scoret på den eneste reelle målsjansen de hadde de første 45 minuttene, da Suso og Bruna utnyttet en grov forsvarstabbe av gjestene. WBA har vært farlige når de har kommet rundt på kantene, noe som har resultert i fem store målsjanser og en rekke cornere.

2.omgang:
46.min: Michael Roberts kommer inn for Daniel Pacheco. Det var avtalt på forhånd at Pacheco bare skulle spille en omgang.

49.min: WBA med et skuddforsøk fra distanse. Jones tror han har kontroll, men ballen skrur og smeller inn i nettveggen like bak høyre kryss.

51.min: Wisdom får tilsnakk av dommeren etter å ha vært hardhendt med Sawyers.

54.min: Cooper prøver å finne Saric inne i feltet, men gjestenes keeper fanger ballen enkelt.

55.min: WBA med frispark 20 meter fra mål. Roofe med et håpløst forsøkt høyt over og langt utenfor mål.

57.min: Ince vinner en corner. Gjestene får klarert Susos innsvinger.

63.min: Saric viser sterk vilje når han tråkler seg inn i feltet og avslutter under press fra flere forsvarere. WBA-keeper Allsop får med nød og neppe gitt til corner. Den blir headet utenfor av Wisdom.

65.min. Jones fanger enkelt et løst avslutningsforsøk etter en WBA-corner.

65.min: Suso skyter ufarlig over etter godt forarbeid av Ince.

66.min: Nabi på farten for vertene. Sokolik får blokkert til corner. Hjørnesparket er dårlig, og Liverpool overtar ballen.

78.min: Gjestenes forsvarsspiller, Thorne, må få behandling for en skade.

80.min: Utmerket dobbeltredning av Brad Jones. Først blokkerer han et knallhardt skudd fra Nabi fra kloss hold, før han også fanger Sawyers heading på returen.

81.min: WBA gjør et bytte. O'Sullivan kommer inn for Brown.

82.min: 1-1 THORNE. WBA drar opp et angrep på Liverpools venstreside, og får lagt inn. Nabi hopper over ballen og lurer Liverpool-forsvaret, og Thorne får en enkel jobb med å sette ballen i mål fra kloss hold.

84.min: Liverpool gjør et bytte. Alex Cooper går ut, og Tom King kommer inn.

85.min: WBA-forsvarer Gayle er utrolig nær å gjøre selvmål, men headingen går like utenfor egen stolpe. Bruna legger en dårlig corner.

87.min: Roofe med et godt volleyforsøk for gjestene som går like utenfor.

88.min: Sokolik blokkerer et innlegg fra høyre. Liverpool får klarert corneren.

90.min: Tre minutter er lagt til.

91.min: Saric skyter rett på keeper fra skrått hold, etter at Suso har forsøkt å drible seg gjennom gjestenes forsvar.

92.min: Jones snapper et gjennomspill rett foran beina på Sawyers.

93.min: Ince forsøker å runde keeper, men klarer ikke å holde ballen i spill. Burde heller forsøkt seg med en avslutning med en gang, når han ble spilt fri.

West Bromwich er fortsatt ubeseiret på bortebane i reservelagsserien, etter en sen utligning mot Liverpool. Det var imidlertid ikke noe mer enn gjestene fortjente, selv om Liverpool var mer med på notene etter pause. Gjestenes utligningsmål var et godt oppbygd angrep, som keeper Jones ikke hadde noen sjanse på. Helt på tampen hadde både Saric og Ince sjanser til å avgjøre det hele til Liverpools fordel, og spesielt Ince burde ha utnyttet sin sjanse bedre.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.