Liverpool-Sunderland går som planlagt

Premier League sier i en offisiell uttalelse at de forventer at helgens Premier League-runde bortsett fra Tottenham-Everton spilles som normalt. Det er ingen grunn til å tro at kamper utenfor London kommer til å bli berørt.

Det har en stund versert usikkerhet rundt hvilke Premier League-kamper som kunne gå av stabelen kommende helg etter flere dager med gateopptøyer i England. Tottenham-Everton er allerede utsatt, men Premier League opplyser i ettermiddag at slik det ser ut nå går de øvrige ni kampene etter planen.

"De øvrige ni Barclays Premier League-kampene forventes å gå av stabelen som planlagt."

"Etter samtaler med Metropolitan Police, myndighetene og klubbene i London kan Premier League bekrefte at alle ligakampene i hovedstaden, bortsett fra Tottenham-Everton, vil spilles etter planen denne helgen."

"Premier League har jobbet tett sammen med myndighetene og klubbene i London i løpet av urolighetene for å sikre at kampene arrangeres i tråd med supporternes sikkerhet."

"Mens all innsats har vært lagt ned for å forsøke å tilrettelegge for Tottenham-Everton sammen med Metropolitan Police og de lokale myndighetene, viste det seg vanskelig å håndtere situasjonen i Tottenham High Road."

"Premier League ønsker å takke Metropolitan Police og alle relevante politistyrker for deres innsats og kontinuerlig dialog i denne vanskelige tiden."

"I henhold til nåværende informasjon fra myndighetene på dette tidspunktet er det ingen grunn til å tro at kamper utenfor London vil bli berørt."

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.