Liverpool til Singapore

Singapore er ny destinasjon på Liverpools Asia-turné etter at den planlagte turen til Korea ble avlyst. Her skal de røde trene foran supporterne, før man setter seg på flyet hjem til Liverpool.

Liverpool måtte avlyse sin planlagte tur til Korea på grunn av "spesielle omstendigheter" tidligere denne måneden. Perth Glory har forsøkt å få i stand en kamp i Australia, men Liverpool takket nei da dette ville komplisert reiseruten og man ville ikke utsette spillerne for det.

I kveld melder klubben at det i stedet blir en tur til Singapore, hvor laget skal reise til umiddelbart etter kampen mot Malaysia XI 16. juli. De røde skal da ha en treningsøkt foran supporterne, før de setter seg på flyet tilbake til England. Det blir altså ikke noen tredje kamp i Asia.

Liverpool møter Guangdong Sunray Cave i Guangzhou, Kina på onsdag 13. juli, med avspark kl. 14.00 norsk tid. Deretter er det kamp mot Malaysia XI på lørdag 16. juli, med avspark kl. 11.45 norsk tid. TV2 har bekreftet at de kommer til å direktesende begge kampene for norske TV-seere.