Liverpool U18 - Bolton U18 1-2

Liverpol tapte 1-2 mot Bolton i Premier Academy League på The Academy i Kirkby. David Moli reduserte for Liverpool, mens Kristoffer Peterson fikk direkte rødt kort. Pelosi spilte 2. omgang.

Liverpool U18: Stephens, McLaughlin, Hatch, Rafferty [kaptein] (Gainford 73), Regan (Wilson 46), Baio (Pelosi 46), Peterson, Dunn, Moli, Sumner, Lussey.
Ubenyttede reserver: Quirk, Wearing (gk).

Jamie Stephens er tilbake mellom stengene etter at Tyrell Belford har voktet målet de seneste fire kampene. David Moli kommer inn for Sam Gainford. Litt utradisjonell oppstilling for Liverpool ved at nr. 3 Lewis Hatch spiller på midtbanen, nr. 8 Jack Dunn på venstre back, nr 10 Josh Sumner ute til venstre på midtbanen og nr. 11 Jordan Lussey bak spissen David Moli. Nyervervelsen Marc Pelosi sitter på benken.

1.omgang

2.min: Jamie Stephens med fremragende redning på heading fra corner.

4.min: Dobbelsjanse. Peterson kommer til dødlinja innenfor 16-meteren og slår tilbake. Keeper redder på avslutning fra McLaughlin. Moli er på returen. Skuddet klareres på streken.

5.min: En Liverpool-spiller kaster seg og får blokkert et knallhardt skudd fra utenfor 16-meteren.

12.min: Liverpool vinner ballen tilbake utenfor Boltons 16-meter. Sumner med svak avslutning rett på keeper.

12.min: Rafferty blir vendt bort, men Stephens redder mesterlig på avslutningen.

13.min: Peterson skyter fra utenfor 16-meteren. Keeperen må strekke seg i høyden for å plukke skuddet.

16.min: McLaughlin legger inn. Bolton header unna. Sumner plukker opp returen. Skuddet er velplassert helt nede ved stolperota, men keeper Fielding får fingertuppene på ballen.

19.min: Sumner trekker seg innover og fyrer løs, men himmelhøyt over.

23.min: Dunn skyter fra langt hold. Lewis Fielding kaster seg og får slått ballen til siden.

31.min: Jack Dunn spiller langball. Peterson på løp inn i femmeteren, men ballen er noe for lang. Avslutningen går til side for mål.

35.min: Baio forårsaker frispark på et par og tyve meter. Woodland skyter løst og rett på Stephens.

36.min: Lussey finner Sumner ute til venstre. Sumner legger inn, men Molis avsluntning går til side for mål.

42.min: Innlegg. Hatch header via en motspiller og til corner.

45.min: Innlegg fra Liverpools venstre. Iliev vinner hodeduell med Rafferty, men headingen går i nettveggen.

PAUSE: Livlig 1.omgang på The Academy i Kirkby. Begge lag har hatt sjanser. Liverpool kanskje hakket flest, men to gode keepere gjør at det står målløst til pause. Josh Sumner, på venstresiden, har skapt problemer for Boltons forsvar.

2.omgang:

46.min: Liverpool har foretatt to bytter. Michael Wilson inn i midtforsvaret for Matthew Regan. Marc Pelosi inn for Yalany Baio. Pelosi, som debuterte mot Crewe forrige helg, går inn på venstre back. Dunn inn på sentral midtbane.

49.min: Woolstenholme avslutter. Stephens kaster seg nede ved stolpen og slår til corner.

50.min: Etter en corner feier Bent Dennis ballen i nettveggen.

52.min: Dunn fyrer av fra langt hold. Rett på Fielding.

54.min: Pelosi har lagt igjen et stort rom bak seg når han går fremover på overlap, og Bolton kontrer. Wilson obstruerer ballfører innenfor Liverpools 16-meter. Bolton-spilleren går overende og dommeren peker på straffemerket.

54.min 0-1 CHRIS LESTER (str): Setter ballen sikkert til venstre for Jamie Stephens.

57.min: Thomas Youngs for Zach Clough.

58.min: Corner. Wilson vinner hodeduellen på bakre stolpe. Header på tvers til Moli, men spissen header over fra kloss hold. Burde vært utlinging der.

62.min: Bolton-spilleren Glen Matthews ligger nede i eget straffefelt. Usikkert hva som har skjedd. Dommeren må konferere med assistentdommer. Dommeren vinker Kristoffer Peterson til seg og sender svensken av banen.

65.min: Sumner har tatt steget inn sentralt i banen. Lussey har gått ut på venstresiden.

68.min: Pelosi spiller på tvers. Hatch skyter i stolpen fra langt hold.

70.min: Bra angrep. Hatch spiller ut til Dunn som skyter lavt til side for bortre stolpe.

73.min: Gainford inn for Rafferty. Kaptein Rafferty har fått en smell i leggen. Hatch går inn i midtforsvaret.

74.min: Moli legger tilbake til Sumner som skyter. Skuddet blir blokkert.

75.min: Pelosi avanserer og får lagt inn. Gainford bommer. Moli får ikke skikkelig treff. Dunn skyter, men via motspiller og ut til corner.

77.min. Woolstenholme legger inn. Lester møter ved bortre, men utenfor.

78.min 0-2 CATON: Bolton kontrer. Ballen spilles ut til venstre. Caton ser ut til å komme i en vel skrå vinkel, men klarer å få ballen i nota bak Stephens.

80.min 1-2 MOLI: Langt oppspill fra Dunn. Forsvareren når ikke ballen. Moli runder keeper og sender ballen i åpent mål.

81.min: Pelosi vender vekk en spiller, men fyrer til side for mål.

83.min: Hatch har tatt over kapteinsbindet.

83.min: Oliver Coleman for Niall Maher.

87.min: Caton skyter utenfor.

90.min: Caton avslutter igjen. Stephens redder.

93.min: Dunn spiller gjennom Moli, men takles av Bolton-spiller.

93.min: Gjennomspill fra Bolton. Stephens treffer ikke skikkelig utenfor 16-meteren, men Wilson får etter hvert ryddet opp.

SLUTT

Liverpool vil føle at de burde fått noe med seg fra oppgjøret. Hjemmelaget hadde vel så mange sjanser som Bolton. Gjestene tok imidlertid ledelsen på et noe billig straffespark. Deretter ble Kristoffer Peterson utvist. Liverpool presset på for en utligning, men Bolton økte på en kontring. Deretter reduserte David Moli like etterpå. Liverpool klarte ikke å mobilisere nok ti mot 11 til å få inn utligningen. Nyerverveslen Marc Pelosi, som debuterte mot Crewe forrige helg, viste gode offensive kvaliteter fra sin venstrebackposisjon. Kaptein Rafferty måtte ut med skade. David Moli så småskadet ut på slutten, men Mike Marsh hadde da foretatt alle byttene.