Liverpool U18 - Bolton U18 3-1

Liverpools juniorlag vant 3-1 hjemme mot Bolton i første ligakamp etter vinterpausen. Debut for Jason Banton. Scoringer av Morgan, Coady og Silva.

Liverpool tok i mot Bolton på The Academy i Kirkby. Allerede etter åtte minutter tok hjemmelaget ledelsen da et fint angrep på venstre side endte med en klinisk avslutning ved næremste stolpe fra Adam Morgan. Et kvarter ut i første omgang utlignet Bolton. Sampson skjøt på volley forbi Liverpool-keeper Tyrell Belford. Bolton gått opp i føringen da Odelusz rundet Belford. Heldigvis var Sama tilbake og ryddet vekk ballen

Liverpool fortsatte finspillet etter pause, mens bortelaget virket farligst på dødballer.I det 56. minutt mottok Conor Coady en pasning på par og tyve meter. Skuddet fra kapteinen føk inn i bortre kryss. Det var stort sett spill mot et mål nå. Toni Silva fastsatte sluttresulatet til 3-1 med en avslutningen fra spiss vinkel.  Krisztjan Adorjan kunne ha økt ytterligere på overtid, men frisparket hans gikk i tverrliggeren.

Nyervervelsen Jason Banton ble byttet inn i det 70. minutt og viste fine frem god ballbeherskelse.

Ifølge Liverpool Way var Toni Silva banens beste.

Neste helg møter Rodolfo Borrells mannskap Everton borte.

Liverpool U18: Belford, Poor, Smith, Sama, McGiveron, Coady, Roddan, Sterling (Banton 70), Silva, Adorjan, Morgan.
Ubenyttede reserver: Aylmer, Wareing, Sumner, Regan.