Liverpool U18 - Man Utd U18 6-0

Liverpool U18 holdt lekestue med Manchester United på akademiet i Kirkby i dag, og utklasset gjestene fullstendig. Det stoppet på 6-0 etter scoringer av Silva (2), Ngoo (2), Morgan og Adorjan.

Liverpool lag: Stephens; Rafferty, Sama, McGiveron, Smith, Hatch, Rodden, Silva (Ngoo 46), Adorjan (Dunn 79), Sterling, Morgan (Walsh 75).
Ubenyttede reserver: Tyrell Belford, Patrik Poor.

Manchester Uniteds lag: Coll; Rudge, Fornasier (Thorpe 61), Wilkinson, McGinty (Rowley 61); Lawrence, Ekangamene (Pearson 73), Rothwell, Wilson, Dæhli; Leao.
Ubenyttede reserver: Sutherland, M.Keane

Michael Ngoo er skadefri igjen, og å finne på innbytterbenken. Hatch har kommet inn på laget for en skadet Hajdu. Dette blir scouseren Hatch sin første kamp fra start på to år, grunnet skader.

Ett minutts stillhet for de 96 som omkom i Hillsborough-tragedien før avspark på akademiet.

1.omgang:
1.min: Liverpool tar avspark. Hjemmelaget som vanlig i helrødt. Gjestene i hvite bortedrakter.

2.min: Gjestene med et farlig innlegg som går på tvers av Liverpools målgård. Angrepet avsluttes med et skudd utenfor.

8.min: Sterling på et raid inn i feltet, men løper dessverre ballen over dødlinja.

11.min. Etter at gjestene åpnet best, har Liverpool nå tatt over føringen i kampen. Smith har slått et par gode innlegg inn i feltet, og Roddan har hatt et skuddforsøk blokkert.

12.min: Sterling er nær ved å finne Morgan inne i feltet, men United får klarert.

16.min: United med et farlig angrep, men McGiveron får gitt til corner.

17.min: Sterling spiller fri Morgan for nærmest åpent mål, men Uniteds keeper gjør en fantastisk redning. Morgans skudd ble dessverre for løst. Spissen burde ha gitt Liverpool ledelsen på hva som var en enorm mulighet. Flott forarbeid av Sterling. Svakt av Morgan.

19.min: Stephens er nede og fanger et farlig innlegg.

24.min: Bra hjørnespark som Morgan er nær ved å få hodet på, men gjestene rydder ballen unna.

25.min: Roddan får frispark mot seg etter en helt ren takling, og sparker bort ballen i frustrasjon. Får tilsnakk av dommeren.

26.min: Sterling får en stor sjanse fra kloss hold, men tar et touch for mye på ballen i stedet for å skyte på direkten. Dermed mister han ballen.

26.min: Nye halvsjanser for Sterling og Adorjan.

29.min: Sterling blir felt, og Liverpool får frispark 20 meter fra mål. Adorjan setter frisparket utenfor.

30.min: Sama med en farlig klarering rett til himmels i eget felt, Heldigvis får keeper Stephens fanget ballen.

36.min: Sterling med et farlig innlegg, men Morgan får ikke hodet skikkelig på ballen. Like etterpå roper Liverpool-spillerne på straffe etter en hands i feltet, men dommeren lar spillet gå videre.

40.min: 1-0 SILVA. Fantastisk scoring av Toni Silva etter et godt innlegg fra venstre av Adorjan. Silva tar ned ballen behersket og rolig på bakre stolpe på elegant vis, og setter den kontrollert i lengste hjørne.

42.min: Stor sjanse når Adorjan skyter fra god posisjon inne i feltet, men Liverpool er uheldige når ballen treffer Silva i hælen. Mulig portugiseren forhindret et mål der.

42.min: Sterling får en god mulighet inn i feltet, men United får blokkert i siste øyeblikk.

43.min: Lawrence med et godt skudd som Stephens slår til corner.

45.min: Stephens feilbedømmer en corner, og McGinty header i nettveggen. Stor sjanse for gjestene, og en tabbe av Liverpool-keeperen.

45.min: 2-0 SILVA. Toni Silva avanserer helt fra egen banehalvdel og dundrer ballen i mål fra drøye 16 meter. Fantastisk prestasjon.

To meget flotte individuelle prestasjoner av Toni Silva skiller lagene ved pause. På den første scoringen bevarte portugiseren roen når han tok ned balen på utsøkt vis inne i feltet, og plasserte den herlig i mål. På den andre scoringen førte vingen ball helt fra egen banehalvdel, uten at gjestene fikk stoppet ham, før han kontant skjøt lavt i høyre hjørne fra 18 meters hold. Manchester United åpnet kampen friskt, og hadde også noen sporadiske forsøk utover i omgangen, men Liverpool har stort sett vært det førende laget. Gjestene var nærmest scoring da Liverpool-keeper Stephens feilbereget en corner og McGinty fikk fritt leide med en heading på bakre stolpe. Heldigivs var headingen svak, og gikk i nettveggen.

46.min: Liverpool har satt inn Ngoo for tomålsscorer Silva. Noe overraskende, men mulig Silva skal spares til mandagens reservelagskamp.

46.min: Sterling med et skuddforsøk, som Uniteds keeper må gi en liten retur på.

47.min: Sterling vinner en corner. Roddan avslutter høyt over like i etterkant.

49.min: Sterling med nok et skuddforsøk. Over denne gang.

50.min: Smith med et innlegg fra venstre, som United-keeper Coll slår i egen tverrligger. Veldig nær selvmål av United der.

52.min: Sterling tråkler seg på tvers av straffefeltet, før han avslutter med et lavt skudd like utenfor.

55.min: Brad Smith tråkler seg inn i feltet på flott vis, men avslutningen blir for svak. Liverpool kjører kampen fullstendig nå.

56.min: Spissen Ngoo virker noe utilpass med spille høyreving.

58.min. Flott Liverpool-angrep som avsluttes med at Adorjan skyter knallhardt. Uniteds keeper må gi corner.

59.min: Brad Smith skyter, men får ikke skikkelig treff på ballen. Liverpool er fullstendig overlegne nå.

61.min: Gjestene gjør to bytter. Thorpe inn for Fornasier. Rowley inn for McGinty.

62.min: Morgan vinner et frispark 17 meter fra mål, når han legges i bakken.

63.min: Morgan setter frisparket i muren, og ballen går over dødlinja til corner.

64.min. McGiveron rydder opp når United kontrer.

66.min: United med et farlig innlegg fra venstre, men angrepet avsluttes med et skudd langt utenfor.

69.min: 3-0 MORGAN. Adam Morgan fornekter seg ikke, og scorer i dag også. Denne gang plasserer han ballen i mål fra kloss hold på et innlegg fra Craig Roddan.

73.min: Gjestene gjør sitt siste bytte. Pearson inn for Ekangamene.

74.min: 4-0 ADORJAN. Ungareren setter ballen kontant i mål, etter at han plukker opp en løs ball etter at United har blokkert et skudd fra Hatch.

75.min: Walsh kommer inn for Morgan. Ngoo går opp på topp.

76.min: Ngoo header over på et innlegg fra venstre.

77.min: 5-0 NGOO. Sterling og Ngoo holder lekestue med United-forsvarer, og lange Ngoo plasser ballen i mål etter å ha dratt av en forsvarer.

78.min: Sama har fått en smell i nesa, og må behandles. Liverpool spiller med ti mann nå.

79.min: United på en sjelden visitt i Liverpool-forsvaret.

79.min. Jack Dunn kommer inn for Krisztian Adorjan. Sama er tilbake på banen.

83.min: Dunn får en enorm mulighet til å øke til 6-0 når han på fint vis dribler av en mann og kommer alene med keeper. Kjempesjanse som innbytteren burde ha scoret på. Liverpool får corner, som resultaterer i en ny corner.

85.min: 6-0 NGOO. Roddan med en fantastisk stikker til Ngoo, som rolig plasserer ballen i mål med utsiden av foten alene med keeper.

88.min. Roddan er nær ved å lykkes med et volleyforsøk fra langt hold, men Coll redder.

90+1.min: Ngoo tråkler seg på tvers av feltet, men pasningen til Sterling når ikke frem.

90+2.min: Sterling går veldig hardt inn i en takling inne i Uniteds 16 meter, og blir skadet. Blir truffet i ansiktet av en fot, og må ha litt behandling.

Liverpool U18 holdt lekestue med Manchester United på akademiet i Kirkby i ettermiddag, og utklasset gjestene fullstendig. Det stoppet på 6-0 etter scoringer av Silva (2), Ngoo (2), Morgan og Adorjan. United, med norske Mads Møller Dæhli i angrepsrekka, ble utspilt etter alle kunstens regler av lettbeinte Liverpool-gutter i annen omgang. Michael Ngoo kom inn fra innbytterbenken, og gjorde to herlige mål. Og som vanlig kom Adam Morgan på scoringslista. Krisztian Adorjan spilte en meget god kamp, og fikk også sittt fortjente mål. Alt i alt en maktdemonstrasjon av de røde.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.