Liverpool U18 - Sheffield Wed U18 3-0

Adam Morgan scoret hattrick da Liverpool U18 beseiret Sheffield Wednesday U18 3-0 på The Academy i Kirkby. En solid seier mot en nokså ordinær motstander.

Liverpool U18: Stephens, Rafferty, Smith, Sama, McGiveron [kaptein], Roddan, Sterling (Walsh 85), Hajdu, Morgan, Adorjan, Silva (Clair 62).
Ubenyttede reserver: King, Belford, Hatch.

Liverpools juniorlag kjemper om å vinne sin avdeling i Premier Academy League (gruppe C), mens dagens motstander Sheffield Wednesday ligger nest sist i gruppe D.

Rodolfo Borrell har tatt ut et sterkt lag. Conor Coady er fortsatt suspendert, mens Michael Ngoo er ute.

1.OMGANG

Liverpool har dominert de første 20 minuttene uten å komme til særlig med sjanser. Høyt tempo og mange dueller. De sentrale midtbanespillerne Roddan og Hajdu har vært lite inovlert. Morgan, Adorjan, Silva og Sterling har stått for Liverpools offensive bidrag.

9.min:  Godt angrep fra Liverpool. Morgan finner Silva ute til høyre. Portugiseren går ned til dødlinja og slår inn. Sterling kommer på løp og avslutter i steget, men dessverre over.

16.min: Høyreback Rafferty vrir motsatt. Silva slår inn fra venstre. Sterling kommer inn fra sin høyrekant og skyter over. Silva og Sterling har nå byttet side.

19. min: Adorjan spiller frem Sterling som runder keeper, men bli presset langt ut slik at han mister ballkontrollen da han skal sette ballen i åpent mål.

20. min: Adorjan skjærer inn fra venstre og skyter mot nærmeste stolpe. Keeper har god kontroll.

Liverpool dominerer stort.

31. min: Silva med innlegg. Wednesday klarerer dårlig. Adorjan header i stolpen.

32. min: Hajdu med stikker til Silva. Kantspilleren avslutter fra 16 meter, nokså rett på keeper.

35. min:  Sterling ute på venstre igjen. Kommer forbi sin oppasser og skyter mot nærmeste, men blir retur. Morgan får ballen og kommer seg forbi sin mann, men avslutningen blir for svak.

1-0 MORGAN 36. min: Hajdu forserer sentralt i midtbanen. Spiller en stikker til Morgan. Toppscoreren er på løp og scorer sikkert alene med keeper.

44. min: Hajdu skrur ballen nesten direkte i mål fra corner. Wednesday får klarert på streken.

PAUSE

Pauserapport: Liverpool leder fortjent til pause. Rodolfo Borrells mannskap har dominert stort og blitt bedre og bedre utover i kampen. Hjemmelaget har spilt bra, men ikke kommet til mange muligheter.  Sheffield Wednesday står uten en eneste avslutning på mål i 1.omgang. Nærmest var de ved et frispark på Liverpools banehalvdel og en corner. Kantspillerne Sterling og Silva har vært mye involvert, og det har også Adorjan. Hajdu har kommet bedre med utover i kampen. Midstopperen Sama og McGiveron har hatt god kontroll. Wednesdays keeper er solid. Ellers mange fysiske spillere hos bortelaget, men besitter lite kvalitet.

2. OMGANG

2-0 MORGAN 55.min:  Morgan mottar et fremspill utenfor 16-meteren på venstre side. Han drar seg innover og avslutter lavt i motsatt hjørne. Kontant og god avslutning.

60. min: Adorjan avanserer innover fra venstre og skyter mot nærmeste stolpe. Keeper redder.

62.min: Clair inn for Silva.

71. min: Sama med langpasning til Sama. Sterling drar seg inn i feltet og blir lagt ned. Liverpool snytt for straffespark.

74. min: Sterling runder backen sin og legger inn. Morgan header like over.

3-0 MORGAN (str) 78.min:  Sterling blir lagt ned innenfor 16-meteren, og denne gang gir dommeren straffespark. Adam Morgan netter sikkert fra krittmerket.

79. min:  McGiveron mister ballen på egen banehalvdel. Husbands avslutter.

85. min :Walsh inn for Sterling.

87. min: Liverpool nøler. Lacey tar med seg ballen og avslutter fra skrått hold. Ballen går utenfor bortre stolpe.

92 min: Adorjan skrur et frispark på mål. Wednesdays keeper redder.

SLUTT

Liverpool var klart best i alt på The Academy i Kirkby og tok en solid 3-0-seier mot en nokså ordinær motstander. Sheffield Wednesday fikk et par muligheter på slutten, men mulighetene oppsto som følge av konsentrasjonssvikt hos Liverpool da kampen allerede var avgjort. Adam Morgan er ifølge Liverpool.nos utsendte kampens store spiller. Spissen scoret hattrick og var alltid farlig foran mål. Han står nå med utrolige 19 nettkjenninger på 17 juniorkamper denne sesongen. Raheem Sterling skapte mange problemer på sin side, spesielt da han spilte på venstre. Ungareren Adam Hajdu ga et bra inntrykk. Midtbanespilleren har en østeuropeisk spillespill med en slepen teknikk og bra pasninger. Han mangler pondus, men har bra blikk for spillet. Mer en kreativ spiller enn defensiv. Den innlånte MTK-spilleren gjorde absloutt en brukbar kamp.