Liverpool U18 - Stoke U18 0-0

Liverpool U18 fikk et mål annullert og hadde nok sjanser til avgjøre mot Stoke U18, men kampen endte målløst. God kamp av Marc Pelosi. Raheem Sterling og Brad Smith spilte 2. omgang.

Liverpool: Belford, Hatch, Pelosi, Rafferty [kaptein], Regan, Aylmer, Sumner (Baio 69), Moli (Sterling 46), Morgan, Quirk, Lussey (Smith 46).
Ubenyttede reserver: Wearing (gk), Wilson.

Mike Marsh har foretatt fire endringer på laget siden 2-1-seieren mot Manchester United. Suspenderte Kristoffer Peterson og skadede Ryan McLaughlin er uaktuelle. Også Jack Dunn er skadet, mens Brad Smith er henvist til benken. Inn kommer Lewis Hatch, Josh Sumner, David Moli og Nathan Quirk. Raheem Sterling er med juniorene i denne kampen, men starter på benken.

Marc Pelosi er flyttet ned på venstre back, mens Josh Sumner (tilbake fra skade)og Nathan Quirk skal bekle flankene. Jordan Lussey og Peter Aylmer utgjør den sentrale midtbanen. Adam Morgan er hengende spiss.

Tidligere Liverpool-spiller Conor Roberts-Nurse spiller på Stoke høyre back. Ufyselig værforhold i Kirkby i dag: kaldt, vind og regn.

1.omgang

5.min: Nardiello kommer igjennom i midten og får avsluttet under press fra Hatch. Belford må strekke seg og slår til corner. Flott redning.

6.min: Moli legges ned rett utenfor 16-meteren til Stoke. O'Reilly får tilsnakk av dommeren. Morgan triller til Pelosi som skyter rett i muren.

8.min: Jack Dunn skal være tvilsom til tirsdagens møte med Swansea i FA Youth Cup.

9.min: O'Reilly sleivsparker da han skal klarere et innlegg. Ballen kunne fort ha havnet i Stoke-målet.

13.min: Hatch legger inn. Adam Morgan avslutter via en Stoke-spiller og like utenfor til corner.

14.min: Sumner drar seg innover og avslutter fra langt hold, men enkelt for keeper.

14.min: Morgan forsøker seg på en frekkis når keeper står langt ute, men utenfor.

22.min: Sumner velger å gå for avslutning fra spiss vinkel på en flott gjennombruddsball. Keeper slår til corner.

23.min: Ballen faller ned til Morgan på corneren. Spissen smeller ballen utenfor.

24.min: Lussey fyrer høyt over fra distanse.

27.min: Frispark til Stoke på hjørnet av 16-meteren. Regan header unna.

30.min: Pelosi dribler av noen Stoke-spillere i 16-meteren før han avslutter via en motspiller og til corner.

31.min: Morgan header tilbake innlegget fra Quirk istedenfor å heade rett på mål. Ballen via motspiller og inn til keeper.

32.min Pelosi ligger nede og har smerter i det ene beinet. Kne eller ankel?

34.min: Morgan slår corner langt tilbake. Lussey avslutter utenfor fra like innenfor 16-meteren.

35.min: Josh Sumner, som akkurat er tilbake fra skade, tråkker over og må ha behandling.

39.min: Moli legger inn fra dødlinjen. Conor-Nurse må klarere innenfor 5-meteren rett foran Morgan.

40.min: Pelosi drar av en spiller, men skuddet blokkeres av Parry.

43.min: Regan rydder opp en feil fra Rafferty. Blokkerer skudd.

44.min: Nå skinner sola i Kirkby!

45.min: Morgan legger tilbake til Moli som skyter via O'Reilly og til corner.

46.min: Morgan slår inn. Pelosi header via motspiller og til corner.

Pause: Stoke hadde kampens første og beste sjanse, men deretter har Liverpool kontrollert kampen. Flere gode sjanser har blitt skapt uten at hjemmelaget har funnet veien til nettmaskene. Marc Pelosi har vist flotte offensive egenskaper. Amerikaneren har vært mer ving enn back på Liverpools venstre side.

2.omgang:

46.min: Dobbelbytte for Liverpool. Sterling for Moli. Smith for Lussey. Sterling på høyre ving, mens Pelosi flyttes opp sentralt på midtbanen. Sumner tar posisjonen bak Morgan.

51.min: Sumner spiller ut til Morgan. Spissen avanserer før han skyter over fra like utenfor 16-meteren.

56.min: Ball fra Quirk til Sterling. Kantspilleren takles av Parry i straffeltet.

57.min: Quirk passerer backen og avslutter i en forsvarsspiller fra skrått hold.

59.min: Quirk har fått gult kort for munnbruk.

60.min: Det regner kraftig i Kirkby. Skiftende vær!

62.min: Langt innkast fra Stoke. Headingen fra Nardiello reddes av Belford.

68.min: Raheem Sterling slår inn. Lewis Hatch header fra kort hold. Keeper redder mesterlig. Regan er påpasselig frempå på returen og setter ballen i mål, men avblåses for offside.

69.min: Bytte Liverpool. Baio for Sumner. Pelosi flyttes ut på venstresiden på midtbanen.

71.min: Bytte for Stoke. Rossi for Aqbaje.

72.min: Sterling kommer alene igjennom mot mål. Spiller på tvers, men Pelosi skyter i nettveggen fra kort hold. Kjempesjanse!

77.min. Lewis Hatch avanserer og legger tilbake. Nathan Quirk får ballen på sølvfat på straffemerket, men avslutter himmelhøyt over!

81.min. Pelosi avanserer inn i feltet, holder godt på ballen og spiller til Sterling som skyter over.

82.min: Dawson lemper inn feltet. Belford har god kontroll.

83.min: Bytte Stoke. Barrington for Nardiello.

83.min: Langt innkast. Parry header. Belford strekker seg så lang han er. Ballen stryker heldigvis utenfor.

87.min: Corner mot. Baio header vekk inni en motspiller og ballen havner i returrom. Lewis Hatch kaster seg for å blokkere, men ballen går i egen spiller.

88.min: Pelosi avanserer inn i feltet, men pasningen brytes.

91.min: Pelosi vender opp og legger høyt inn. Hatch får ikke nok kraft på headingen.

93.min: Rafferty slår frispark. Gode muligheter både fra Morgan og Hatch, men ballen vil ikke i mål.

SLUTT

Sluttrapport: Liverpool U18 og Stoke U18 spilte målløst på The Academy i Kirkby. Mike Marsh' elever burde definitvt ha avgjort kampen i andre omgang. Matty Regan hadde ballen i nettmaskene, men målet ble annullert for offside. I tillegg hadde Marc Pelosi og Nathan Quirk store muligheter. Liverpool spilte en god kamp, men det skortet på effektiviteten foran mål. På en bedre dag kunne de røde ha vunnet med flere mål. Marc Pelosi imponerte på venstresiden. Amerikaneren spilte venstre back, sentralt på midtbanen og ute på venstekanten i denne kampen.