Liverpool U19 - Wolfsburg U19 1-1

Liverpool spilte 1-1 på Anfield mot VfL Wolfsburg i NextGen Series. Vfl Wolfsburg tok ledelsen like før pause, men Liverpool utlignet i det 87.min da Kleihs styrte et skudd fra Adorjan i eget bur.

Vi følger kampen her på Liverpool.no. Liverpool stiller samme mannskap som beseiret Molde 4-0 på Aker Stadion. Rodolfo Borrells lag står med én seier og ett tap hittil i NextGen Series, mens VfL Wolfsburg har tapt begge sine kamper.

Liverpool: Tyrell Belford, Ryan McLaughlin, Brad Smith, Stephen Sama, Andre Wisdom, Conor Coady [kaptein], Raheem Sterling, Craig Roddan, Michael Ngoo (Adam Morgan 68), Suso (Krisztian Adorjan 46), Toni Silva.

Ubenyttede reserver: Matty McGiveron, Jamie Stephens, Joe Rafferty, Sam Gainford, Henoc Mukendi.

VfL Wolfsburg: Drewes; Winter (Thielke 21), Hansen, Sonnenberg, Kleihs; Arnold, Chamorro, Knoche, Millemaci (Hauck 75); Cigerci, Bilderici.

3. min : Sterling på vei igjennom nede ved sidelinjen, men blir lagt ned av Winter. Dommeren gir backen gult kort.

4. min: Suso legger inn fra frisparket, men Wolfsburg klarerer.

5. min: Arnold slår frispark høyt og rett i klypene til Belford.

9. min: Brad Smith jager ball nede ved dødlinjen. Ballen klareres rett i backen, men går inn til keeper.

10 .min: Suso skyter utenfor fra langt hold.

13. min: Wisdom med solid takling på Wolfsburgs spiss som er på vei igjennom.

15.min: Millemaci dribler vekk Brad Smith og kommer inn i feltet, men stoppes av Coady og Smith i samarbeid.

16.min: Winter får en knuff av Smith nede ved dødlinjen og faller over sikkergetsgjerdet på Kop-siden. Spilleren må få behandling.

18.min: Innlegg inn i midten, men Wolfsburgs-spilleren får ikke kontroll.

19.min: Silva slår inn. Ballen spretter til Sterling, men kantspilleren får ikke skikkelig treff.

21.min: Thielke erstatter Winter. Winter er oppe og går igjen, men fikk beskjed av Liverpools fysio (!) at han ikke kunne fortsette.

24.min: Roddan spiller frem Silva. Portugiseren drar seg inn i feltet og vipper over en utrusende keeper, men Sonnenburg får klarert. Silva får tak i ballen igjen, men avleveringen går via motspiller og til corner.

27.min: Thielke drar av Smith og skyter rett på Belford.

28.min: Sama blir lagt ned av Bilderici ved midtstreken. Spissen får tilsnakk

30.min: Innlegg. Wisdom header vekk. Dommeren blåser for offside.

31.min: Bra spill av Wolfsburg. Arnold på løp og mottar ballen i feltet. Avslutter på Belford fra skrått hold.

34.min: Smith legger inn upresist fra venstre.

36.min: Silva går inn i feltet, men velger støttepasning.

36.min: McLaughlin legges ned. Suso legger slår frisparket fra høyre. McLaughlin er like ved å styre ballen i mål.

38.min: Sama header vekk på corner fra landsmennene.

39. min: Suso forsøker å finne Coady på løp.

39. min: Smith rekker fremspillet. Legger inn, men bak mål.

43.min: Småspill fra Wolfsburg. Millemaci slår inn fra Liverpools venstre. Sama klarerer.

44. min. Suso skyter utenfor fra meget langt hold.

45.min  0-1 HANSEN: Wisdom pådrar seg frispark ikke langt fra hjørneflagget. Arnold skrur inn med venstre. Ballen får sprette innenfor 5-meteren. Midtstopper Hansen dukker opp på bakre stolpe og setter ballen i mål.

Pauserapport: Det har vært en jevnspilt affære på Anfield, men Wolfsburg tok ledelsen like før pausesignalet da Liverpool sviktet i markeringen på et innoverskrudd frispark. Silva kunne sendt hjemmelaget i føringen da han løftet over keeper, men Sonnenberg fikk klarert. Også Suso har hatt to gode skuddforsøk. Liverpool sliter med pasningsspillet og bevegelsen fremover. Ngoo har vært isolert og anonym på topp. Han har ikke fått riktige baller å jobbe med. Liverpool har kommet frem noen ganger på kantene, men innleggene har vært for upresise. Wolfsburg har ikke skapt særlig bortsett fra scoringen.

46.min: Rodolfo Borrell har foretatt et bytte i pausen. Adorjan inn for Suso.

47.min: Adorjan får frispark nede ved sidelinjen. Silva skrur inn med venstrefoten. Wisdom vinner i lufta, men ballen havner hos en Wolfsburg-spiller.

49.min: Sterling spiller frem Brad Smith som kommer på overlap. Smith skyter via en motspiller og i nettveggen. Nær scoring.

50.min: Adorjan tar to cornere i rask rekkefølge, men Wolfsburg klarerer.

52.min: Millemaci mottar ballen i feltet, får vendt opp, men Sama rydder opp.

54.min: Silva utfordrer og slår inn, men ballen går via Adorjan og til målspark.

56.min: Bilderici skyter fra langt hold. Belford må gi retur, men har kontroll.

56.min: Coady får en støvel i ansiktet når han går inn i en takling. Neseblod må stoppes.

58.min: Coady tilbake på banen.

60.min: SIlva kommer nesten ned til dødlinjen. Slår inn. Sterling møter og avslutter til side for mål. Kanskje Liverpools beste angrep hittil.

61.min: Sterling blir stoppet like før han kommer inn i feltet.

62.min: Adorjan med gjennombruddspasning, men Silva rekker ikke ballen før den går over dødlinjen.

63.min: Smith skjermer inn ballen til Belford.

63.min: Sterling til Smith som skaffer corner. Adorjan tar corneren. McLaughlin header utenfor ved bakre stolpe.

65.min: Adorjan driver frem, men blir taklet like før 16-meterstreken. Burde ha spilt til siden.

65.min: Wolfsburg kontrer. Bilderici avslutter svakt på Belford.

68.min : Storscorer Adam Morgan inn for Michael Ngoo.

69.min: Fint løp av Smith, men blir stoppet.

70.min: Liverpool-forsvaret må rydde opp to ganger på rad nå.

71.min: Sama stopper Bilderici.

72.min: Morgan avslutter håpløst til side for mål.

73.min: Bilderici løper inn feltet med ballen, men somler kula over streken under press fra Sama.

75.min: Sterling slår inn. Keeper får ikke tak i ballen, men Morgan får heller ikke kontroll.

75.min:  Hauck for Millemaci.

76.min: Innlegg to ganger. Coady får ikke skikkelig treff på headingene.

77.min: Corner fra Adorjan. Går gjennom hele feltet. Ender med en svak avslutning fra Sterling.

80.min: Adorjan jobber frem en ny corner. Han slår selv inn, men rett i klypene på Drewes.

82.min: McLaughlin får frispark. Silva slår inn. Liverpool biter seg fast. Hands på en Wolfsburg-spiller like utenfor 16-meteren. Adorjan slår inn. Wolfsburg får klarert.

84.min. Silva header svakt på keeper. Kleihs får en arm i ansiktet og blir liggende. Straks på beina igjen.

86.min: Arnold skyter i steget, men Belford er nede og redder.

87.min 1-1 KLEIHS (selvmål) Adorjan vender opp, drar seg fri og skyter. Kleihs styrer ballen i eget mål fra mindre enn fem meter.

88.min: Coady pådrar seg frispark. i midtsirkelen.

90.min: Bilderici dribler seg inn i feltet. McLaughlin stopper ham.

90.min: Bilderici dribler seg inn i feltet igjen. Wisdom får etter hvert klarert.

91.min: Kleihs blir stoppet.

93.min: Sterling spiller gjennom morgan. Spissen blir presset av forsvarrne. Prøver å runde keeper, men settter ballen til side for mål.

94.min: Corner. Coady header. ballen ser ut til å ha vært over mållinjen, men Arnold redder på mållinjen.

Sluttrapport: Liverpool fikk til slutt med seg et fortjent poeng fra NextGen Series-kampen mot Wolfsburg. Rodolfo Borrell satte in Krisztian Adorjan for Suso i pausen, og ungarerens bidrag skulle bli avgjørende. De rødes pasningsspill ble bedre i 2.omgang, og de viste mer besluttsomhet. Likevel slet de voldsomt med å bryte ned et sterkt og robust Wolfsburg-forsvar. I det 87. minutt kom imidlertid utligningen da Kristzian Adorjan vendte vekk en forsvarer og avsluttet hardt. Forsvarer Kleihs styrte ballen i eget nett. Liverpool kunne ha tatt alle poengene på slutten. Adam Morgan avsluttet like utenfor, mens Conor Coadys heading ble stoppet på streken. Rodolfo Borrell er neppe fornøyd med kun ett poeng hjemme mot laget som sto med to tap i gruppen før kampen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken