Liverpoolhjerter - oppfølger skrives

Forfatter Ragnhild Lund Ansnes skal i gang med å skrive oppfølger av boksuksessen ”Liverpoolhjerter”. Siste dager med Kenny-rabatt på førsteboka.

Ragnhild Lund Ansnes syntes fotball var oppskrytt og tok for mye plass. Først på bryllupsreisa innså hun at hun hadde gifta seg med en lidenskapelig Liverpool-supporter og brukte tre år av livet sitt på å forstå Liverpool-fansen og hva fotballen gir livet til folk.
Dette ble til boka "Liverpoolhjerter" som er tidenes første offisielle LFC-bok på norsk. Etter et dypdykk i historier om nordmenns røde lidenskap og en rekke Anfield-besøk ble Ragnhild selv hekta på Liverpool FC. Nå opplyser hun til Liverpool.no at oppfølgerboka, som flere allerede har etterlyst, kommer.
 
- Det var så utrolig morsomt å skrive "Liverpoolhjerter". Jeg møtte så mange fine folk og opplevde så utrolig mye. Samtidig sitter jeg igjen med store mengder stoff som jeg ikke fikk plass til i første boka.
 
Ragnhild møtte mange av både spillere og tidligere spillere i den berømte røde trøya i løpet av bokprosjektet sitt. Bare en liten brøkdel av disse møtene fikk plass i "Liverpoolhjerter". Fordi hun kom utenfra miljøet stilte hun annerledes spørsmål som ga nye og spennende svar fra guttene, som stadig vekk blir intervjuet i mediene. Dessuten har flere av Liverpools store legender vært svært hjelpsomme med å promotere "Liverpoolhjerter", og slik har vennskap og helt unike innblikk i Liverpool FC oppstått. Derfor blir oppfølgerboka ei bok der du får møte et utvalg av de største levende Liverpool-legendene og gjennom deres historier og Ragnhilds blikk får du se hva fotballen gjør med deg fra et legendeperspektiv.
 
- Jeg er inne i en veldig spennende prosess der jeg velger ut legendene til boka. Det er mange å velge mellom, så her fin tenkes det for tida!

Flytter til Liverpool
I mars tar forfatteren med seg hele familien og flytter over til Liverpool i tre måneder for å gjennomføre alle legendeintervjuene til neste bok. 
 
En av legendene som absolutt er på ønskelista er mannen som skrev forordet til hennes første bok, nemlig Kenny Dalglish. Lund Ansnes ble så glad da han ble utpekt til midlertidig manager for de røde at hun i ren gledesrus satte ned prisen på "Liverpoolhjerter" i to uker bare for å feire ansettelsen og den tilbakevendte optimismen i klubben. Nå er det bare få dager igjen av Kenny-rabatten for supporterklubbens medlemmer.
 
Boka sikrer du deg til Kennyrabatt her: http://shop.liverpoolhjerter.no