Liverpools FA-cupkamp ikke på engelsk TV

Det engelske fotballforbundet har offentliggjort hvilke kamper de engelske TV-stasjonene vil vise fra FA-cupens 3.runde. Liverpools hjemmekamp mot enten Oldham eller Southend er ikke blant disse.

Fem kamper fra FA-cupens 3.runde blir vist på engelske TV-stasjoner. To kamper på lørdag, to på søndag og en på mandag.

ESPN har tatt ut lokaloppgjøret i Midlands mellom Birmingham og Wolverhampton som sin tidligkamp lørdag 7.januar. Denne vil ha avspark klokken 13.30 skandinavisk tid. Samme TV-stasjon viser Bristol Rovers v Aston Villa som sin senkamp, med avspark 18.30.

Søndag 8.januar er det ITV1 som har rettighetene. De viser lokaloppgjøret Manchester City v Manchester United klokken 14.00 og Peterborough v Sunderland klokken 16.30. Etter sistnevnte kamp, ca klokken 18.30, vil ITV 1 så vise trekningen av 4.runde i turneringen.

Det blir FA-cupfotball på TV også mandag 9.januar. Da viser ESPN klassikeren Arsenal v Leeds med avspark klokken 20.45.

Dette betyr at disse fem kampene også vil bli vist live av Viasat. Om Liverpools kamp mot Oldham eller Southend blir vist på skandinavisk TV er foreløpig høyst usikkert.

- Vi er prisgitt det tilbudet vi får fra England. Det som er sikkert er at de fem kampene som de engelske TV-selskapene har valgt ut også vil bli vist på Viasat. Det er foreløpig ikke klart om vi vil få tilbud om flere kamper, for eksempel på lørdag klokken 16.00. Vi kommer tilbake med informasjon om dette så snart vi har det klart, sier informasjonssjef i Viasat, Glen Ø. Støldal, til liverpool.no.