Lokalavis: LFC med Cattermole-bud

Lokalavisen for Newcastle og Sunderland, The Journal, påstår at Liverpool har lagt inn et bud på Sunderland-kaptein Lee Cattermole. Budet skal være på rundt £10M.

TheJournal hevder at Liverpool, som også er interesserte i SunderlandsJordan Henderson, la inn et bud på Cattermole i går.

Avisenskriver at Liverpools speider i nordøst, Alan Harper, så Sunderlandi flere kamper mot slutten av sesongen. Det ble antatt at Hendersonvar spilleren han fulgte, men det virker nå som det er Cattermolesom står øverst på Kenny Dalglish sin prioriteringsliste av de toSunderland-spillerne.

The Journalskriver at det nå er opp til Sunderland om de vil akseptere budeteller ei. Situasjonen sies å bli komplisert av at Cattermole har enklausul i kontrakten som gjør at han har lov til å snakke medklubber som legger inn bud av en viss størrelse.

Avisen trorat Cattermole vil være interessert i en overgang tilLiverpool. The Journal viser til at 23-åringen var ivrig på en overgang tilAnfield-klubben, da de røde viste interesse for han mens han spiltefor Wigan.