Lucas best i november

Lucas Leiva ble suveren vinner i avstemningen om hvem som var Liverpools beste spiller i november på de rødes hjemmeside. Brasilianeren toppet lista foran Craig Bellamy og Luis Suarez.

Midtbanespilleren fikk en trist slutt på november i og med skaden mot Chelsea i Carling Cup, men hadde før det vist sitt livs form i store kamper som i ligaoppgjøret på Stamford Bridge og mot Manchester City på Anfield.

Lucas får trofeet som månedens spiller hos liverpoolfc.tv etter å ha fått hele 65 prosent av stemmene. Craig Bellamy og Luis Suarez fulgte deretter med åtte prosent og seks prosent.

Lucas Leiva er for tiden i Brasil, hvor han ble kneoperert og vil ha første del av sin opptrening. Landsmannen Fabio Aurelio tok i mot prisen på klubbkameratens vegne.

- Han er veldig uheldig som har pådratt seg denne skaden da han var i slik god form, forklarer Aurelio. – Det tok ham lang tid og mye hardt arbeid å komme til det nivået han var på, både i form av selvtillit og fysikk.

- I denne sesongen startet han meget bra og hjalp oss mye. Vi vil savne ham.

- Etter skaden var han litt nede da han forstod at sesongen var over for ham. Jeg snakket imidlertid med ham i går og han føler seg mye bedre nå. Han prøver å være positiv og ser fram mot neste sesong. Han ønsker å sørge for at han er helt klar for det.

- Hver kamp jeg så ham i presterte han ypperlig. Jeg synes han fortjener denne utmerkelsen.