Lucas glad for egen sang

Lucas Leiva sier han nøt å høre røde fans synge om han på kampen mot Fulham. Han er optimistisk med tanke på fremtiden og blir i Brasil under første del av sin rehabilitering.

Liverpools brasilianske midtbanespiller opererte fremre korsbånd i sitt venstre kne denne uka, og han vil forbli i Sao Paulo under den første fasen av sin rahabilitering.

Til ESPN gjentar Lucas sin takk til fansen for all støtte, og at det varmet å høre at han hadde fått en egen sang. Spilleren har selv sett opptaket på Youtube blant bortefansen mot Fulham.

«Jeg har ikke ord for å beskrive de følelsene jeg følte da jeg så videoen av fansen som sang navnet mitt under kampen mot Fulham. Jeg nøt det. De kan være sikker på at jeg føler det samme som dem. De som følger karrieren min vet at jeg hadde en veldig vanskelig start i England, slik at det er enda hyggeligere å få denne anerkjennelsen. Jeg har fått mange meldinger om støtte, spesielt på twitter. Hvert år er oppmuntrende og gir meg ekstra motivasjon. Jeg lengter etter å komme tilbake for Liverpool, jeg har tro på at det ikke blir så lenge til.»