Lucas med kneskade

Lucas måtte i kveld forlate banen på båre med en kneskade, og Dalglish bekrefter at man må vente på resultat fra røntgen for å vite omfanget. Trekning i morgen kveld. Oppdatert: Lucas forlot stadion på krykker.

Lucas Leiva er i kjempeform, og spilte i kveld igjen en strålende kamp da de røde slo Chelsea overbevisende 2-0 på Stamford Bridge. Et skår i gleden var at Lucas måtte bæres av banen med en kneskade 20 minutter før slutt, etter et sammenstøt med Mata.

Etter kampen bekrefter Kenny Dalglish at brasilianeren hadde pådratt seg en kneskade, og at Liverpool nå må vente på resultatene fra undersøkelsene av midtbanespillerens kne. Det vil først skje i morgen.

Oppdatert: James Pearce i Liverpool Echo skriver at Lucas Leiva var på krykker da laget forlot Stamford Bridge. Liverpool drar fra London til Liverpool med fly nå i kveld.

Trekning i morgen
Liverpool er altså klar for semifinale i Carling Cup. Til nå har de røde spilt på fremmed gress i samtlige runder, men ettersom semifinalene spilles over to kamper vil man for første gang i turneringen få en kamp på Anfield.

Semifinalene vil trekkes etter Manchester United - Crystal Palace på Old Trafford i morgen kveld.