Lucas takker for støtten

Lucas takker for all støtten han har mottatt etter den alvorlige kneskaden han pådro seg mot Chelsea. Han håper å få tilbakebetalt det med godt spill når han er tilbake på banen.

Tusenvis av supportere har ønsket Lucas god bedring etter kneskaden han pådro seg mot Chelsea på tirsdag. I går ble det klart at brasilianeren må opereres, og mister resten av sesongen.

- Jeg ante ikke hva min skade ville gjøre for supporterne. Mange har sendt meg positive meldinger, og dette gjør at jeg føler meg sterkere, sier Lucas til Liverpoolfc.tv.

- For øyeblikket har jeg ikke hatt tid til å tenke så mye på skaden, og jeg forsøker bare å klargjøre alt til operasjonen - men jeg vet at når jeg har det tøft under rehabiliteringen, er meldingene noe av det jeg kan tenke på.

- Jeg ønsker å si mange takk for alle meldingene supporterne har sendt meg på nettsidene og på Twitter. Jeg har lest mange av dem, og alle har vært veldig positive. De har gitt meg enda større tro på at jeg kan komme sterkere tilbake.

- Jeg har arbeidet hardt for å få folk til å tro på meg og spillet mitt, og jeg kan se at folk setter pris på det jeg har gjort. Selv i vanskelige tider har jeg fortsatt å jobbe hardt for å oppnå ting, og for å bli en viktig spiller for klubben.

- Jeg ønsker å si takk til supporterne. Det er ingen ord som kan beskrive hvor mye jeg setter pris på alle meldingene og positive tanker de har sendt meg.

- Når jeg kommer tilbake på banen vil jeg forsøke å tilbakebetale alt det de gjør nå, og fortsette å bære drakten med stolthet.

Skaden kom på et veldig dårlig tidspunkt for Lucas, som viste glitrende form for de røde.

- Jeg er sikker på at jeg var i min beste form. Selv da jeg hadde en stor sesong i Brasil, så var det ikke i nærheten av slik jeg spilte her. Det er synd at skaden har kommet på dette tidspunktet, men det finnes aldri et bra tidspunkt å gå skadet.

- Jeg har pratet med mange venner og andre spillere, og 80 prosent av andre spillere har kommet sterkere tilbake, og spiller fantastisk fotball. Det er det jeg fokuserer på.

- Når jeg kommer tilbake vil supporternes bilde av meg være fra kampene mot Chelsea og Manchester City, og jeg vil bruke de kampene til å motivere meg til å være sterkere og bedre.

- Jeg tror jeg vil bli mentalt sterkere i tillegg, fordi det er en vanskelig tid. Jeg vil håndtere det, og jeg kommer ikke til å gi opp, fordi det er ikke slik jeg er.

For resten av sesongen vil Lucas heller ta rollen som supporter, og håpe lagkameratene kan spille seg frem til sin første finale på nye Wembley.

- Nå vil jeg være som de andre supporterne, og støtte laget, se kampene og jeg håper allerede at jeg får vært med på Wembley og få en medalje. Jeg må støtte lagkameratene mine, og forhåpentligvis vil de ha en veldig god sesong, så jeg til neste år kan komme tilbake og spille en viktig rolle igjen.

- Jeg har aldri tvilt på Liverpool Football Club eller supporterne, men disse tingene viser hvor spesielle Liverpool-supporterne er. Jeg er sikker på at jeg kommer til å motta meldinger gjennom hele rehabiliteringen min.

- Så langt i livet mitt og i karrieren her i Liverpool har ikke ting vært enkelt. Dette er et nytt hinder, men jeg er sikker på at jeg kan oppnå alt jeg drømmer om i en Liverpool-drakt, og at jeg er tilbake raskere enn folk forventer, avslutter den sympataiske brasilianeren.