Må håndtere suspensjon av Lucas

Kenny Dalglish hyller innsatsen til Lucas, men understreker at en nå må sørge for at den suspenderte brasilianeren ikke blir savnet til lørdag. Dalglish antydet at midtbanespilleren ikke burde spilt siste kamp.

Fem gule kort på sine første ni kamper i liga og cup denne sesongen, og Lucas må sone en uvanlig tidlig suspensjon for Liverpool mot Norwich til helgen. Klubbens trolig mest typiske midtbaneanker må erstattes, noe manageren kan gjøre med en så godt som skadefri tropp. Dalglish kom samtidig med et lite hint om at han kunne ses på som medskyldig for at brassen nå står overfor karantene, da det var en tydelig sliten spiller som uvanlig nok var klart under pari og for sent inn i mange situasjoner mot Manchester United.

- Vi vet at Lucas ikke kan spille. Han er suspendert, men vi må bare dekke over det som best vi kan, summerte Kenny Dalglish opp på Melwood i dag.

- Han har vært fantastisk for oss denne sesongen. Han var kanskje litt uheldig med at jeg valgte å spille ham etter den reisen han hadde hatt. Kanskje tok det mer ut av ham enn hva jeg trodde. Vi vil savne ham, men han har karantene i en kamp og vi må bare håndtere det.

- Dette er den første suspensjonen vi har denne sesongen og det er dette du har en sterk tropp for. Vi sier før kampen at han er et tap for oss, men vi må sørge for at vi ikke sier det samme etter kampen.

- Siden jeg kom hit har han gjort det like bra som noen annen. Han er en virkelig god proff og en fin kar å ha rundt seg.

- Vi er henrykt over hva han presterer ute på banen og hvis også fansen gir ham annerkjennelse vil det være til hjelp for ham, svarte Dalglish på spørsmål om at Lucas nå også var blitt mer populær blant supporterne etter en vanskelig start på Anfield.