Mål av Agger og Kuyt

Glen Johnson gikk seirende ut av den ”røde” duellen med Daniel Agger og Christian Poulsen i København. Seks førstelagsspillere spilte mer enn 70 minutter.

England vant 2-1 borte mot Danmark. Daniel Agger stupte frem på et innlegg og headet Danmark i ledelsen allerede i det 8. minutt. Det var midtstopperens fjerde mål i landslagsdrakta. Kun to minutter senere sov det danske forsvaret og England var ajour i målprotokollen. Glen Johnson spilte i sin vante rolle på høyre back, og seiersmålet kom som følge at han vant ballen i det 68. minutt og forserte fremover. Innenfor 16-meteren spilte han til Ashley Young som enkelt kunne rulle ballen i mål.  Christian Poulsen var kaptein for Danmark. Liverpools trio spilte samtlige minutter i Parken.

Dirk Kuyt scoret Nederlands siste mål, fra straffemerket i det 71.minutt, da Østerrike ble slått 3-1 i Eindhoven. 30-åringen ble tatt av banen fire minutter senere.

Raul Meireles var med Portugal å tape 1-2 mot Argentina i Geneve. Vinnermålet ble satt inn av Lionel Messi fra ellevemetersmerket minuttet før full tid. Liverpools nr. 4 ble byttet ut i det 78. minutt.

Lucas Leiva spilte hele kampen da Brasil tapte 0-1 mot Frankrike på Stade de France. Brasil fikk Hernanes utvist i det 39. minutt. Seiersmålet kom ved Benzema i det 54. minutt.

Skottland beseiret Nord-Irland 3-0 i Carling Nations Cup på nøytral grunn i Dublin. Danny Wilson fikk notert sin andre A-landskamp for Skottland. Midtstopperen kom inn et halvt minutt før full tid, og inkludert tilleggstid ble det totalt to og et halvt minutt på 19-åringen.

Pepe Reina var ubenyttet reserve for Spania i 1-0-seieren mot Colombia i Madrid. Målet kom i det 86. minutt av David Silva.

Utlånte Alberto Aquilani ble byttet inn for Italia i det 63. minutt på stillingen 1-0 til Tyskland. Kampen i Dortmund endte til slutt 1-1.

Reservekeeper Peter Gulacsi spilte 1.omgang da "nye"Ungarn U21 beseiret det ungarske toppdivisjonslaget BFC Siófok 2-1.

Utlånte Chris Mavinga var i startoppstillingen til Frankrike U20 i 2-1-seieren mot England U20 i Shrewsbury.