Man Utd U18 - Liverpool U18 1-2

Liverpool U18 vant i dag den viktige bortekampen mot Manchester United med 2-1. Adam Morgan og et selvmål av vertene sørget for at alle tre poengene ble med hjem til Liverpool.

Liverpool U18 møter Manchester United U18 i ligakamp på Carrington, treningsfeltet til Manchester United. Bortelaget må klare seg uten suspenderte Conor Coady, som må stå over all klubbfotball inntil Liverpools førstelag har spilt tre kamper fra 27. mars. U18-kapteinen ble som kjent utvist i lagenes møte i FA Youth Cup. Raheem Sterling, Adam Morgan og Brad Smith er tilbake etter landslagsoppdrag.

John Bradley, kommentator for LFC TV, melder på Twitter at Liverpool har hatt de beste sjansene ved Morgan og Sterling, men det har vært en jevn kamp.

23.min: 0-1 MORGAN: Liverpool har tatt ledelsen på en flott avslutning fra toppscorer Adam Morgan. Hans 16. fulltreffer på like mange kamper denne sesongen.

31.min: 1-1 LAWRENCE: Vertene utligner, men Liverpool har dominert stort.

45.min: 1-2 MASSACCI (SELVMÅL): En Manchester United-spiller header i mål etter frispark fra ungareren Adam Hajdu. Liverpool leder fortjent i regnværet i Manchester.

PAUSE

65.min: Vertene får en stor sjanse ved Keane, men avslutningen går like utenfor.

68.min: Man Utd gjør et bytte. Gorre inn for Pogba.

Adorjan skyter i stolpen fra 18 meters hold. Fortsatt jevn kamp.

75.min: Fortsatt 2-1 til Liverpool.

Adam Morgan dokumenterte igjen sterk form da Liverpool U18 tok en sterk 2-1 seier borte mot Manchester United i ettermiddag. Liverpools nummer 9 scoret for 10. kamp på rad, og er nå oppe i 16 mål totalt i alle turneringer denne sesongen.

Tom Lawrence utlignet for vertene like etterpå, men et selvmål av Alberto Massacci på overtid i første omgang sørget for at Rodolfo Borrells mannskap tok alle tre poengene.

Dermed fikk Liverpool revansje for cupnederlaget mot United i mars, samtidig som de tok innpå ligaleder Everton.

Rodolfo Borrells gutter slo dermed tilbake etter 4-2 tapet for Nottingham i forrige kamp.

Kampen begynte litt nervøst, og det skjedde lite det første kvarteret. Etter 15 minutters spill vendte imidlertid Morgan opp 25 meter fra mål og sendte i vei et skudd som forandret retning i en annen spiller og gikk like utenfor. Sjansen satte fart i Liverpool, som begynte å få pasningsspillet til å sitte. Åtte minutter senere tok de ledelsen.

Målet kom etter godt kombinasjonsspill mellom Michael Ngoo og Krisztian Adorjan. Ungareren spilte frem Morgan, som avsluttet på best mulige vis.

Vertene viste lite i angrepsvei før i det 30.minutt. Paul Pogba slo inn fra venstre, men Jack Rudges avslutning gikk like utenfor. Bare minuttet senere utlignet de. Lawrence mottok ballen i utkanten av feltet. Han flikket den forbi Stephen Sama, og satte lærkula bak Jamie Stephens.

Det så ut til at lagene skulle gå til pause på stillingen 1-1, men på overtid i første omgang hadde Liverpool hellet med seg. Adam Hajdu slo inn fra høyre, og Massacci headet ballen i nettet bak egen keeper. Dermed kunne gjestene gå til pause med en fortjent ledelse.

Liverpool skapte også mest i annen omgang. Ngoo og Sterling kombinerte godt, før ballen ble sendt inn til Morgan. Spissen klarte imidlertid ikke å få ballen i mål.

For vertene var Charni Ekangamene frempå, men Jamie Stephens reddet den knallharde volleyen på flott vis.

Like etter var Ngoo på farten igjen med et flott raid som endte med at han skrudde ballen utenfor krysset.

Innbytter William Keane fikk en stor sjanse for vertene etter en drøy times spill, men tok ikke vare på den.

Mot slutten av omgangen var Liverpool nærmere å øke ledelsen enn United var utligning. Nærmest var Adorjan som skjøt i stolpen.

Liverpools lag: Stephens, Rafferty, Smith, Sama, McGiveron, Roddan, Sterling, Hajdu, Morgan, Adorjan, Ngoo. Ubenyttede reserver: Hatch, Belford, Dunn, Mukendi, Clair.